Ανάρτηση Πολάκη για τον Μένιο Φουρθιώτη και ερωτήματα προς Χρυσοχοΐδη

Ανάρτηση Πολάκη για τον Μένιο Φουρθιώτη και ερωτήματα προς Χρυσοχοΐδη
Μερικά ερωτήματα θέτει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης μετά την αποκάλυψη πως ο Μένιος Φουρθιώτης «απολαμβάνει» πλούσιας αστυνομικής προστασίας σε άνδρες, οχήματα αλλά και θωρακισμένο όχημα.
 Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο facebook, όπως ο ίδιος αναφέρει, γίνεται μετά τη μήνυση -μεταξύ άλλων- και προς τον πρώην υπουργό.
Διαβάστε την ανάρτησή του:
Μόλις με ενημέρωσαν πως ο Φουρθιώτης (ο μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου παιδιά, ο μαϊντανός του τηλεοπτικού σκουπιδότοπου παιδιά) ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΕ ΜΕΝΑ ΣΤΟ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ για την αποκάλυψη του ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ γεγονότος της φύλαξης του από 14 αστυνομικούς και της ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ από την αστυνομία, ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ για τις μετακινήσεις του, που διάλεξε ο ίδιος!!!!!
Ζητάει μάλιστα αυτόφωρη σύλληψη και προανακριτική για μένα😂😂😂🤣!!!
ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ:
1) Μένιο Φουρθιωτη: Αει σαπέρα, τηλεοπτική κλω-κλω!!
2) Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και στρατηγέ Μιχάλη Καραμανλάκη :
α) Τη διεύθυνση μου στο Μοσχάτο την ξέρετε. ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!
β) Απαντήστε τώρα γιατί εγώ ως ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ (που έχω δεχτεί απειλές και επίθεση με μολότοφ στο σπίτι μου ) δεν έχει η Ασφάλεια μου υπηρεσιακό αυτοκίνητο και έχει ο ατζέντης μοντέλων μαζί με 14 αστυνομικούς ;;;;
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter