Ανακοίνωση της παράταξης «Οικολογία – Αλληλεγγύη» για τον Μιχάλη Τρεμόπουλο

Ανακοίνωση της παράταξης «Οικολογία – Αλληλεγγύη» για τον Μιχάλη Τρεμόπουλο

Η «Οικολογία – Αλληλεγγύη» εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία στέλνει τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση στον επικεφαλής της, Μιχάλη Τρεμόπουλο, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Παπανικολάου με κορονοϊό.

«Εκφράζουμε τις πιο θερμές ευχές μας για γρήγορη ανάρρωση. Είμαστε βέβαιοι ότι θα βγει νικητής και από αυτή τη σκληρή μάχη γιατί έχουμε να δώσουμε πολλές ακόμη στο μέλλον. Άλλωστε έχουμε κάθε λόγο να αισιοδοξούμε δεδομένου ότι ο Μιχάλης δεν έχει υποκείμενο νόσημα, έκανε πάντα υγιεινή ζωή και γενικότερα έχει αποδείξει ότι έχει γερή κράση», επισημαίνει η παράταξη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Με μεγάλη αγωνία παρακολουθούμε την πορεία της υγείας του Μιχάλη Τρεμόπουλου ο οποίος, χτυπημένος από τον κορονοϊό, νοσηλεύεται διασωληνωμένος από το μεσημέρι της Κυριακής στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Ο επικεφαλής της παράταξής μας, της «Οικολογίας – Αλληλεγγύης», είναι γνωστός στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα για τους αγώνες που έχει δώσει για το περιβάλλον και για μια κοινωνία πιο φιλική στους ανθρώπους. Για εμάς εκτός από μπροστάρης είναι συνοδοιπόρος, μέντορας και αγαπημένος φίλος.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του η κατάστασή του είναι σταθεροποιημένη, ενώ σήμερα παρουσίασε μια μικρή βελτίωση γεγονός που τους επέτρεψε να δηλώσουν «συγκρατημένα αισιόδοξοι».

Εκφράζουμε τις πιο θερμές ευχές μας για γρήγορη ανάρρωση. Είμαστε βέβαιοι ότι θα βγει νικητής και από αυτή τη σκληρή μάχη γιατί έχουμε να δώσουμε πολλές ακόμη στο μέλλον. Άλλωστε έχουμε κάθε λόγο να αισιοδοξούμε δεδομένου ότι ο Μιχάλης δεν έχει υποκείμενο νόσημα, έκανε πάντα υγιεινή ζωή και γενικότερα έχει αποδείξει ότι έχει γερή κράση.

Η «Οικολογία – Αλληλεγγύη» συνεχίζει τη δράση της στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης και θα συνεχίσει να τοποθετείται στα ζητήματα της πόλης στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που της παρέχει ο κανονισμός του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter