Ανοίγει ανανεωμένο το Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα στο Ναύπλιο

Ανοίγει ανανεωμένο το Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα στο Ναύπλιο
Μουσείο "Β. Παπαντωνίου"

Με την ευκαιρία του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων στις 18 Μαΐου, ξεκινούν και πάλι τη λειτουργία τους οι χώροι του Πελοποννησιακού Λαογραφικού Ιδρύματος στο Ναύπλιο: το Μουσείο «Β. Παπαντωνίου», το Μουσείο Παιδικής Ηλικίας «Σταθμός» και ο νέος πολιτιστικός χώρος «Σοφρώνη 13»

 

Το Μουσείο «Β. Παπαντωνίου», εκτός από την κτιριακή ανανέωση, «φρεσκαρίστηκε» και εσωτερικά, διαμορφώνοντας τις προθήκες του και αλλάζοντας ορισμένα εκθέματά του. Το Μουσείο Παιδικής Ηλικίας «Σταθμός» περιμένει τους επισκέπτες στην έκθεση «Παιδιόθεν…» και στα ανακαινισμένα βαγόνια του ΟΣΕ στον εξωτερικό χώρο. Στη «Σοφρώνη 13», τον νέο πολιτιστικό χώρο, θα φιλοξενούνται εκθέσεις, εκδηλώσεις κλπ., αρχής γενομένης με την έκθεση «Φιλελληνικά. Συλλογή Ελένης Μαρτίνου».

Προθήκη στο Μουσείο “Β. Παπαντωνίου”

 

Το Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα για να γιορτάσει, ανοίγει με ελεύθερη είσοδο για το κοινό και διευρυμένο ωράριο έως την Κυριακή 23 Μαΐου.

Δείτε μερικά από τα αντικείμενα της έκθεσης «Φιλελληνικά. Συλλογή Ελένης Μαρτίνου» που θα φιλοξενηθεί στο νέο χώρο του ΠΛΙ στο Ναύπλιο.

Ωράριο λειτουργίας (18-23 Μαΐου 2021)

Μουσείο «Β. Παπαντωνίου»: 10.00-14.00 και 18.00-21.00

«Σοφρώνη 13»: 10.00-14.00 και 18.00-21.00

Μουσείο Παιδικής Ηλικίας «Σταθμός»: Καθημερινά, εκτός Τετάρτης και Σαββάτου, 10.00-14.00

Το Μουσείο Παιδικής Ηλικίας «Σταθμός»

 

Διαβάστε επίσης: Η ιδρύτρια του Πελοποννησιακού Λαογραφικού Ιδρύματος αφηγείται τη ζωή της στο Documento

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter