Ανοίγει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης του βιασμού και της δολοφονίας της 12χρονης Ζενέιντα Σελιμάι από τα Καμίνια

Ανοίγει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης του βιασμού και της δολοφονίας της 12χρονης Ζενέιντα Σελιμάι από τα Καμίνια
Φωτογραφία αρχείου

Κινήσεις προκειμένου να ανοίξει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης της 12χρονης Ζενέιντα Σελιμάι από τα Καμίνια, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο το 2011, όταν στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τον βιαστή της, εκείνος την περιέλουσε με νέφτι και της έβαλε φωτιά με αποτέλεσμα να υποκύψει στα εγκαύματά της λίγες ημέρες μετά, έκαναν οι γονείς της.

Η αφορμή για την εκ νέου κινητοποίηση της οικογένειας της 12χρονης ήταν η σύλληψη του τότε γείτονά τους (ο οποίος λίγο μετά τον θάνατο του ανήλικου κοριτσιού μετακόμισε) 59χρονου Α.Z. τον Δεκέμβριο, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση χωρίς τη συναίνεση του παθόντος και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο.

Έτσι μετά την σύλληψη του και την δημοσιοποίηση των στοιχείων του από την Ελληνική Αστυνομία κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά οι γονείς αποφάσισαν να κινήσουν τις διαδικασίες προκειμένου ο φάκελος της υπόθεσης ν’ ανοίξει ξανά.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης ο 59χρονος που αναμένεται να καταθέσει τις επόμενες ημέρες ενώπιον της ανακρίτριας, ήταν εκείνος που είδε την μικρή να καίγεται στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter