Αντικαθιστούν τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ με ιδιώτες!

Αντικαθιστούν τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ με ιδιώτες!
Την αντικατάσταση των ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ με  ιδιώτες από τα λιμάνια της Κέρκυρας της Ηγουμενίτσας αλλά και τις Πάτρας μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης. Πρόκειται για μια απόφαση η οποία καταρχήν προκαλεί σοβαρά ερωτήματα αιφνιδιάζοντας ταυτόχρονα  και τις τοπικές αρχές.
Όπως μετέδωσε η  δημοσιογράφος της ΕΡΤ στην Ηγουμενίτσα  «χθες το βράδυ αρμόδιοι φορείς ενημερώθηκαν με έγγραφο που υπογράφει ο γενικός γραμματέας πολιτικής προστασίας ο κ Παπαγεωργίου ότι θα πρέπει να δώσουν πρόσβαση σε νοσηλευτές μιας ιδιωτικής εταιρείας η οποία από σήμερα αντικαθιστά τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ που διενεργούσαν τους έλεγχους των επιβατών που έφταναν στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας από το εξωτερικό. Η υπηρεσία αυτή ανατέθηκε σε ιδιωτική εταιρεία με έδρα την Πάτρα, το ίδιο εργαστήριο έχει αναλάβει και τους ελέγχους στο λιμάνι των Πατρών και στο λιμάνι της Κέρκυρας».
Στο μεταξύ όπως μεταδίδει το epiruspost σχετικά με την διενέργεια ελέγχων στο λιμάνι της Ηγουμενίτσα «Η εξέλιξη αυτή έχει αιφνιδιάσει σχεδόν τους πάντες και μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας καμία από τις αρχές της περιοχής δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει ποιος έλαβε την απόφαση και φυσικά πόσο στοιχίζει αυτή».
Πάντως  ενδιαφέρον παρουσιάζουν πληροφορίες που λένε ότι η συγκεκριμένη εταιρεία που ανέλαβε το testing στα λιμάνια σχετίζεται με πρόσωπο που υπηρετεί δίπλα σε «γαλάζιο» περιφερειάρχη.
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter