Αντώναρος για Πατέλη: «Μια αυτοχρισμένη ψευδοελίτ που θέλει να τραβήξει το αυτί των πολιτών»

Αντώναρος για Πατέλη: «Μια αυτοχρισμένη ψευδοελίτ που θέλει να τραβήξει το αυτί των πολιτών»

«Οι αντιλήψεις — με πλήρη περιφρόνηση προς τις ανάγκες, τα θέλω, τις ανησυχίες του μέσου πολίτη– διατρέχουν τη σκέψη και τη συμπεριφορά του λεγόμενου επιτελικού κράτους», τονίζει σε ανάρτησή του ο Ευάγγελος Αντώναρος αναφερόμενος στις δηλώσεις αλλά και τη δήθεν “συγγνώμη” Πατέλη. Για να προσθέσει ότι όλα αυτά «δεν είναι ατυχή “παραστρατήματα” του ενός η του άλλου, που δήθεν διορθώνονται με εκ των υστέρων συγγνώμες. Αλλά βαθιά ριζωμένη ταξική πεποίθηση της συγκεκριμένης εξωκοινοβουλευτικής ομάδας που παίρνει κατευθύνσεις από τον ίδιο τον Μητσοτάκη.»

Η ανάρτηση Αντώναρου

Όσα είπε ο οικ. σύμβουλος Μητσοτάκη δεν είναι μεμονωμένο φαινόμενο. Είναι στην ίδια κατεύθυνση με τον “παιδαγωγικό” χαρακτήρα των μηνυμάτων και απαγορεύσεων του Γεραπετρίτη: Αυταρχική, αυτάρεσκη, εγώ-ξέρω-καλύτερα αντίληψη μιας αυτοχρισμένης ψευδοελίτ που θέλει να τραβήξει το αυτί των πολιτών και να τους βάλει τα δυο πόδια σ’ ένα παπούτσι..

Αυτές οι αντιλήψεις — με πλήρη περιφρόνηση προς τις ανάγκες, τα θέλω, τις ανησυχίες του μέσου πολίτη– διατρέχουν τη σκέψη και τη συμπεριφορά του λεγόμενου επιτελικού κράτους. Δεν είναι ατυχή “παραστρατήματα” του ενός η του άλλου, που δήθεν διορθώνονται με εκ των υστέρων συγγνώμες. Αλλά βαθιά ριζωμένη ταξική (όπως την χαρακτήρισε εύστοχα ο Λευτέρης Κουσούλης) πεποίθηση της συγκεκριμένης εξωκοινοβουλευτικής ομάδας που παίρνει κατευθύνσεις από τον ίδιο τον Μητσοτάκη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter