Απίστευτος κυνισμός Πορτοσάλτε: Οι πολίτες να μη φοβούνται γιατί… οι δράστες ξέρουν σημάδι! (Video)

Απίστευτος κυνισμός Πορτοσάλτε: Οι πολίτες να μη φοβούνται γιατί… οι δράστες ξέρουν σημάδι! (Video)

Επιχείρημα που δεν επιστρατεύεται ούτε στα πιο σκοτεινά καθεστώτα επιστράτευσε ο Άρης Πορτοσάλτε προκειμένου να δικαιολογήσει την ανικανότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη να πατάξει το οργανωμένο έγκλημα και να βάλει «φρένο» στις απανωτές εκτελέσεις.

Παρά το γεγονός πως οι πολίτες νιώθουν ανασφάλεια καθώς μέρα – μεσημέρι «σφυρίζουν» δίπλα τους σφαίρες από καλάσνικοφ, άνθρωποι εκτελούνται, «γαζώνονται» σπίτια όπως στην περίπτωση του Αλίμου, ο Άρης Πορτοσάλτε δε δίστασε, μέσω του τηλεοπτικού αέρα του ΣΚΑΪ, να εκστομίσει μία ατάκα – πρόκληση για τους πολίτες.

Αναφορικά με το περιστατικό στον Άλιμο που άγνωστος «γάζωσε» πολυκατοικία το πρωί της Τρίτης, ο Άρης Πορτοσάλτε, σε μία προσπάθεια να υποβιβάσει το θέμα (τάχα μου λες και έπεσαν… ροδοπέταλα και όχι σφαίρες), διατείνεται πως οι δράστες «αυτοί ξέρουν από σημάδι και καθαρίζουν κατευθείαν»!

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που είχε φοβηθεί, και είναι δικαίωμά του καθενός και να φοβηθεί και να το εκφράσει βεβαίως, με τα… τρικάκια στο σπίτι του που είχε πετάξει ο Ρουβίκωνας. Όχι, πως πέσαμε από τα σύννεφα. Απλά να ξέρουμε τι λέμε, ποιος και πότε το λέει…

 

Δείτε επίσης: Συνθήματα και τρικάκια στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε

Σημειώθηκε λοιπόν ο εξής διάλογος στον «αέρα:»

«Να μην έχει αγωνία η κοινή γνώμη όταν βγαίνει στο μπαλκόνι και βλέπει ότι της έχουν πυροβολήσει την πολυκατοικία;», ρωτά η Μαρία Αναστασοπούλου

«Αυτό το χθεσινό δεν ξέρουμε ότι ήταν από το οργανωμένο έγκλημα», απαντά ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Θα μπορούσαμε εγώ και εσύ να πίνουμε καφέ», αντιτείνει η δημοσιογράφος.

«Αυτοί που έρχονται ξέρουν από σημάδι, καθαρίζουν κατευθείαν», λέει με απίστευτο κυνισμό.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter