Αποκάλυψη Πολάκη: Ο Γεραπετρίτης ζήτησε από την επιτροπή βιοηθικής να γνωμοδοτήσει ποιοι θα διασωληνώνονται

Αποκάλυψη Πολάκη: Ο Γεραπετρίτης ζήτησε από την επιτροπή βιοηθικής να γνωμοδοτήσει ποιοι θα διασωληνώνονται

Σε μία πολύκροτη καταγγελία προχώρησε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ο Παύλος Πολάκης, αποκαλύπτοντας ότι ο Γιώργος Γεραπετρίτης ζήτησε από την επιτροπή βιοηθικής να γνωμοδοτήσει για το ποιοι θα διασωληνώνονται και ποιοι όχι. Μάλιστα, ο πρώην αν. υπουργός ανέφερε το όνομα του μέλους της Επιτροπής που του γνωστοποίησε το γεγονός.

Μετά την συμμετοχή του στη συνεδρίαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων εισηγούμενος το άνοιγμα του λιανεμπορίου και τη σταδιακή χαλάρωση, ο υπουργός Επικρατείας φέρεται να είχε ζητήσει από την επιτροπή βιοηθικής να εκφέρει γνώμη σε σχέση με τις διασωληνώσεις στην περίπτωση ελλείμματος κρεβατιών ΜΕΘ.

«Μου είπε μέλος της επιτροπής ότι ο κ. Γεραπετρίτης τους ζήτησε να δώσουν γνώμη για το ποιοι θα διασωληνώνονταν και ποιοι όχι» είπε ο Π. Πολάκης και, μάλιστα, αποκάλυψε το μέλος της επιτροπής που του μετέφερε την πληροφορία. «Ο Ανδρέας Καραμπίνης μου το είπε. Μη μου κάνετε τον ανήξερο…» τόνισε απευθυνόμενος στον υπουργό Επικρατείας.

«Εργαλειοθήκη ψευδών ειδήσεων»

Ο υπουργός Επικρατείας αρνήθηκε όσα του προσάπτει ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κάνοντας λόγο για διασπορά fake news. «Ο κ. Πολάκης προσήλθε με εργαλειοθήκη ψευδών ειδήσεων» αντέτεινε, κάνοντας λόγο για ανυπόστατους ισχυρισμούς και «λυπηρή η εικόνα». «Του ψευδού λόγου ο κ.Πολάκης, δεν έκατσε καν να ακούσει απάντηση» κατέληξε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter