Αποκαλύψεις Σπίρτζη για τους «γαλάζιους εργατοπατέρες» της ΕΛ.ΑΣ

Αποκαλύψεις Σπίρτζη για τους «γαλάζιους εργατοπατέρες» της ΕΛ.ΑΣ

Αποκαλυπτικός ήταν ο Χρήστος Σπίρτζης στη Βουλή, αποκαθιστώντας την αλήθεια για το ποιο κόμμα συντάσσεται και συμπορεύεται με τους λεγόμενους «εργατοπατέρες». Και δη στο εσωτερικό της ΕΛ.ΑΣ.

«Επιχειρείτε να φορτώσετε στον ΣΥΡΙΖΑ, να δείτε πώς το είπε αυτό το ωραίο:”Είστε με τους εργοπατέρες” είπε ο κύριος Χατζηδάκης. Και εκείνος είναι με την κοινωνία. Έχει μια παράξενη αίσθηση για την κοινωνία, αλλά έχει και μια παράξενη αίσθηση για τους εργατοπατέρες» είπε εισαγωγικά ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε πως ο υπουργός Εργασίας επιχείρησε να χρεώσει στην αξιωματική αντιπολίτευση «και τη ΣΤΑΣΥ, τη λειτουργία του ΜΕΤΡΟ».

«Για να δούμε», συνέχισε, «στη ΣΤΑΣΥ έχει 9 σωματεία. Στα 9 σωματεία, των ¨εργατοπατέρων¨ συμμετέχουν σε όλα ή ως πρόεδρος ή ως γενικός γραμματέας συνδικαλιστές της ΝΔ. Στην ΟΣΥ το αντίστοιχο. Μήπως είναι ΣΥΡΙΖΑ αυτοί που σας κουβαλάνε στην πλάτη τους όλα αυτά τα χρόνια; Δεν ντρέπεστε να τους εμπαίζετε έτσι; Να τους βρίζετε και από πάνω; Στην πλάτη τους σας κουβαλάνε και τον Χατζηδάκη μαζί».

Έπειτα, διερωτήθηκε με νόημα αν στη ΓΣΕΕ ο πρόεδρος είναι ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναλόγως έπραξε για τον γραμματέας της Συνομοσπονδίας τα τελευταία δέκα χρόνια. «Στην ΑΔΕΔΥ μέχρι πριν δύο μήνες, γιατί δεν είναι συγκροτημένη τώρα, ο πρόεδρος ήταν της ΔΑΚΕ. Γιατί έπαψε πριν δύο μήνες να είναι στην ΑΔΕΔΥ; Γιατί τον διορίσατε, επί της ουσίας, στρεβλώνοντας την ΟΚΕ, πρόεδρο στην ΟΚΕ. Και αναγκάστηκε σε παραίτηση. Κάνοντας τα δύο χρόνια, τέσσερα» ανέφερε και συμπλήρωσε:

«Και μέσα στο νομοσχέδιο αυτός ο κύριος με προσόντα που δεν έπρεπε να είναι εκεί -να τα πείτε στον κ. Σταικούρα- ορίζει μέλη στον νέο ΣΕΠΕ, στην ανεξάρτητη αρχή. Έχει μια αδυναμία ο κύριος Χατζηδάκης στις ανεξάρτητες αρχές όταν τις ελέγχει. Έτσι έκανε και με την Επιτροπή Ανταγωνισμού, με τον Κυριτσάκη. Αλλά πάμε και στους άλλους εργατοπατέρες…».

Περνώντας στους «εργατοπατέρες της ατυνομίας», ο κ. Σπίρτζης αποκάλυψε: «Εκεί δεν έχει πρόβλημα ο Χατζηδάκης και η ΝΔ. Και πιο συγκεκριμένα της ΣΕΦΕΑΑ, που πήγατε στις σχολές της αστυνομίας σε αυτούς που διορίσατε με ρουσφετολογικό τρόπο και τους γράψατε στο σωματείο ΣΕΦΕΑΑ, μαζικά, χωρίς να κάνουν αίτηση. Αν δείτε τις φωτογραφίες που κατέθεσα στα πρακτικά, είναι οκλαδόν και μιλάνε δύο συνδικαλιστές. Αν το έκανε αυτό φοιτητής θα πήγαινε η πανεπιστημιακή αστυνομία ή άλλος συνδικαλιστής. Και βέβαια να μας απαντήσετε τι ρόλο παίζουν στις ομάδες ΔΙΑΣ και ΔΡΑΣΗ οι συνδικαλιστές της ΣΕΦΕΑΑ, ο κύριος Ντούμας και ο κύριος Μαυροειδάκος που είναι στις φωτογραφίες».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter