Απολογείται το Μεγάλο Σάββατο ο Φουρθιώτης

Απολογείται το Μεγάλο Σάββατο ο Φουρθιώτης

Για δύο κακουργήματα και επτά πλημμελήματα κατηγορείται ο Μένιος Φουρθιώτης, με το σκεπτικό ότι προκαλούσε εντυπώσεις και έκανε καταγγελίες στις αρχές προκειμένου να του παρέχουν προστασία.

Ο Μ. Φουρθιώτης μαζί με τους τρεις συγκατηγορούμενούς του βρέθηκαν ενώπιον του 30ου ανακριτή και έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν στις 9:30 το πρωί του Μ. Σαββάτου.

Αρνούνται τις κατηγορίες

Ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Γώγος, συνήγορος δύο εκ των τεσσάρων συλληφθέντων ανέφερε ότι οι εντολείς του αρνούνται την αποδιδόμενη κατηγορία. «Είναι αστείο να βρίσκονται δύο φουκαράδες βιοπαλαιστές κατηγορούμενοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας», σημειώνει, συμπληρώνοντας ότι: «Ευελπιστούμε ότι το Μεγάλο Σάββατο που θα γίνει η ανάκριση θα αποδοθούν τα του Καίσαρος τω Καίσαρι».

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι δύο κατηγορούμενοι τα στίγματα από τα κινητά τους τηλέφωνα δεν τους τοποθετούν στον τόπο της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Όσο για τις σχέσεις τους με τον Μένιο Φουρθιώτη, ο συνήγορος τονίζει ότι «οι άνθρωποι εργάζονταν στη συγκεκριμένη επιχείρηση (σ.σ. party fm) και δεν έχουν καμία παραπάνω σχέση».

Πληροφορίες αναφέρουν πως και ο Μένιος Φουρθιώτης αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι είναι γνώριμοι των αρχών, καθώς μεταξύ άλλων σε βάρος τους έχουν εκδοθεί καταδικαστικές αποφάσεις. Για έναν δε από αυτούς υπάρχει και καταδίκη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη βία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter