Απορρίφθηκε το αίτημα Καταραχιά για αναστολή της εκδικητικής του απόλυσης

Απορρίφθηκε το αίτημα Καταραχιά για αναστολή της εκδικητικής του απόλυσης

Απορρίφθηκε τελικά το αίτημα για του Κώστα Καταραχιά να παραμείνει στη θέση του έως ότου εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει. Η δικάσιμος για την υπόθεση του επικουρικού ακτινολόγου, ο οποίος την Τετάρτη απολύθηκε λόγω συνδικαλιστικής δράσης όπως καταγγέλλει το σωματείο εργαζομένων του ογκολογικού νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», ορίστηκε για τις 25 Μαΐου 2021.

«Έτσι δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το σκεπτικό της απόρριψης. Είναι βέβαιο ωστόσο ότι όπως είπαμε και χθες η κυβέρνηση εξάντλησε κάθε προσπάθεια να απορριφθεί το αίτημα. Και μόνο η δημόσια αναγγελία της παρουσίας νομικού συμβούλου του Υπουργείου Υγείας (χωρίς κανέναν δικονομικό ρόλο) στη δικαστική αίθουσα χθες είναι εύγλωττη. Η φωνή της αγωνιζόμενης κοινωνίας δεν κατόρθωσε ακόμα να κατακτήσει το δίκιο της», αναφέρουν σε δήλωσή τους οι συνήγοροι του Κ. Καταραχιά, Δημήτρης Ζώτος και Κώστας Παπαδάκης.

«Ο Κώστας Καταραχιάς εξακολουθεί να παραμένει πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του Αγίου Σάββα για τουλάχιστον έξι μήνες σύμφωνα με τη συνδικαλιστική νομοθεσία», αναφέρουν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter