Απορρίφθηκε το αίτημα Λιγνάδη για εξαίρεση της 19ης ανακριτριας – Και 5η καταγγελία για κακοποίηση ανηλίκου στην Κύπρο

Απορρίφθηκε το αίτημα Λιγνάδη για εξαίρεση της 19ης ανακριτριας – Και 5η καταγγελία για κακοποίηση ανηλίκου στην Κύπρο

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών απέρριψε με βούλευμά του το αίτημα του Δημήτρη Λιγνάδη για εξαίρεση της 19ης ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση των μηνύσεων εναντίον του για βιασμούς ανηλίκων.

Οι δικαστές υιοθετώντας την πρόταση του εισαγγελέα Γιάννη Πιέρρου έκριναν πως όλες οι ενέργειες της δικαστικής λειτουργού ήταν καθόλα νόμιμες και δεν υπάρχει κανένα στοιχείο μεροληψίας από την πλευρά της ανακρίτριας.

Η απόρριψη αυτή ήρθε την ώρα που μία πέμπτη καταγγελία για κακοποίηση ανηλίκου κατά του Δ. Λιγνάδη ήρθε στο φως της δημοσιότητας και αφορά περιστατικό που έλαβε χώρα στην Κύπρο το 2013 και το θύμα ήταν 15 χρονών.

Σύμφωνα με το dikastikoreportaz.gr ο Δ. Λιγνάδης συνάντησε τον ανήλικο Σ. κατά τη διάρκεια θεατρικής παράστασης που σκηνοθετούσε, τον προσέγγισε, τον οδήγησε στο δωμάτιό του και ασέλγησε πάνω του.

«Θυμάμαι χαρακτηριστικά που τριβόταν στην πλάτη μου ένιωθα τις τρίχες από το στήθος του να με γαργαλίζουν. Απόλογούμαι για τις λεπτομέρειες, απλά σας το λέω όπως το ένιωσα. Σε κάποια φάση ένιωσα διείσδυση μέσα στο σώμα μου. Στην αρχή ήτανε με αργούς ρυθμούς και καθώς περνούσε ο χρόνος γινόταν με περισσότερη ένταση η διείσδυση. Θυμάμαι χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της πράξης μέχρι να ολοκληρώσει μέσα στο σώμα μου ότι έτρεμα από φόβο, αλλά μου έλεγε συνεχώς ότι έτσι μου δείχνει την αγάπη και το ενδιαφέρον του. Επειδή με πόνεσε πάρα πολύ μου έλεγε να ηρεμήσω με επιτακτικό τρόπο και να χαλαρώσω αυταρχικά. Με φίλαγε συνεχώς στο λαιμό και πίσω στο σβέρκο και μου έλεγε συνεχώς ότι με αγαπάει και ότι θέλει να με πάρει μαζί του στην Αθήνα,να μένουμε μαζί… Καθ’ όλη τη διάρκεια που γινόταν όλο αυτό εγώ δεν ήξερα πρώτα τι ήταν το σεξ κι έπειτα τι μου συνέβαινε. Ήταν η πρώτη μου φορά που είχα έρθει σε σεξουαλική επαφή με άνδρα… και με πόνεσε πάρα πολύ. Νόμιζα ότι το έκανε για να με φροντίσει…», αναφέρει χαρακτηριστικά ο 23χρονος, σήμερα, άνδρας στην καταγγελία του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter