Βασικός μάρτυρας κατά «Ινδιάνου»: «Η αστυνομία με απείλησε και με εξανάγκασε να καταθέσω όσα κατέθεσα» (video)

Βασικός μάρτυρας κατά «Ινδιάνου»: «Η αστυνομία με απείλησε και με εξανάγκασε να καταθέσω όσα κατέθεσα» (video)

Μεθοδεύσεις και απειλές από αστυνομικούς αναφορικά με την κατάθεση του καταγγέλλει στο Documento ο 58χρονος βασικός μάρτυρας κατηγορίας κατά του επονομαζόμενου και ως «Ινδιάνου» ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 27χρονου αστυνομικού της ομάδας ΔΡΑΣΗ στη Νέα Σμύρνη στις 9 Μαρτίου και εδώ και βδομάδες βρίσκεται στη φυλακή.

Ο 58χρονος αναιρεί όσα έχει υποστηρίξει στην κατάθεσή του ενώπιον της ανακρίτριας υπογραμμίζοντας πως δεν είδε ποτέ τον κουνιάδο του στη Νέα Σμύρνη, αλλά η κατάθεσή του ήταν αποτέλεσμα υπαγόρευσης από την ίδια την αστυνομία η οποία στη συνέχεια τον απείλησε ότι αν την αλλάξει… θα πάει φυλακή εξαιτίας μιας παλιάς υπόθεσης του 2014.

«Η αστυνομία μου είπε τι θα πω» καταγγέλλει μιλώντας στον τηλεοπτικό φακό του Documento, ενώ όπως αναφέρει κάτι τέτοιο δεν το είπε στην ανακρίτρια διότι οι αστυνομικοί του είπαν «πως αν αλλάξει την κατάθεσή του θα πάει φυλακή και φοβήθηκε».

Όπως αναφέρει στο Documento όλα αυτά τα έκανε γιατί ήθελε να εκδικηθεί τον κουνιάδο του καθώς τον θεωρεί υπεύθυνο για τον χωρισμό του, ενώ με δάκρυα στα μάτια ζητεί συγγνώμη από τον προφυλακισμένο κουνιάδο του. Επίσης όπως αναφέρει όλα αυτά που καταγγέλλει στο Documento είναι έτοιμος να τα καταθέσει στις δικαστικές αρχές εφόσον κληθεί.

Δείτε το βίντεο:

 

.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter