«Βροχή» ακυρώσεων από Βρετανούς – Απογοητευμένοι οι άνθρωποι του τουρισμού

«Βροχή» ακυρώσεων από Βρετανούς – Απογοητευμένοι οι άνθρωποι του τουρισμού

Απογοητευμένοι είναι οι άνθρωποι του τουρισμού οι οποίοι βλέπουν τους Βρετανούς να ακυρώνουν τις κρατήσεις τους. Αν και η Ελλάδα αποτελεί ένα σημαντικό καλοκαιρινό προορισμό για τους Βρετανούς και οι ξενοδόχοι ποντάρουν στη Βρετανία, η κίνηση φέτος είναι πολύ χαμηλή ενώ οι ακυρώσεις στις κρατήσεις είναι συνεχείς.

«Υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον Βρετανών τουριστών, αλλά καθημερινά έχουμε μόνο ακυρώσεις. Τα γκρουπ δεν ολοκληρώνονται, χάνουμε χρήματα», επισήμανε η κυρία Αλιφραγκή, ιδιοκτήτρια ταξιδιωτικού γραφείου μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο Open και συμπληρώνει πως ακόμα κι αν τα πρωτόκολλα επιτρέψουν στους Βρετανούς να έρθουν, δεν θα προλάβουν οι επαγγελματίες να προετοιμαστούν

Η κυρία Αλιφραγκή μιλά για μια χρονιά με μηδενικά έσοδα και για έναν Μάιο χωρίς καρπούς. Για την δύσκολη κατάσταση την οποία καλούνται να αντιμετωπίσουν οι ξενοδόχοι μιλά και ο πρόεδρος ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης, κ. Τιμοθεάτος. «Στο Ιόνιο κάθε χρόνο η τουριστική κίνηση από τους Βρετανούς ταξιδιώτες κυμαίνεται στο 65 -70%. Οι ακυρώσεις που έχουμε είναι πάρα πολλές. Τα ξενοδοχεία έχουν να λειτουργήσουν από τον Οκτώβριο του 2019. Πλέον ευχόμαστε για κίνηση τον Ιούλιο. Ο εμβολιασμός σίγουρα βοηθά, είναι ένα παράθυρο, όμως δεν φτάνει. Πρέπει όλοι να τηρούμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όποιο λάθος γίνει τώρα θα είναι καταστροφικό για τη χώρα μας», προσθέτει.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter