Βόλεϊ: Ευρωπαϊκό εισιτήριο για άνδρες και γυναίκες

Βόλεϊ: Ευρωπαϊκό εισιτήριο για άνδρες και γυναίκες

Στον δρόμο για τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος βρίσκονται οι Εθνιές ομάδες βόλεϊ, ανδρών και γυναικών. Η πρόκρισή τους είναι ουσιαστικά εξασφαλισμένη, οπότε απομένει η τυπική επικύρωση, με «κερασάκι» την πρωτιά στους Ομίλους όπου συμμετέχουν.

Οι γυναίκες νίκησαν για δεύτερη φορά την Ισπανία με 3-0 σετ (25-19, 25-15, 25-21) και μετρούν 5 νίκες σε ισάριθμους αγώνες χωρίς απώλεια σετ, ενώ ολοκληρώνουν το πρόγραμμά τους απόψε στο Γκρατς, με αντίπαλο τη διοργανώτρια του δεύτερου προκριματικού τουρνουά Αυστρία. Η πρώτη φάση έγινε στη Λάρισα, ενώ το έτερο «θύμα» της Εθνικής μας ήταν η Νορβηγία.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γκιγιέρμο Ναράνχο χρησιμοποίησε σήμερα τις Γιώτα, Λαμπρούση, Στράντζαλη, Βασιλαντωνάκη, Χριστοδούλου, Βλαχάκη, Αρτακιανού, Ρόγκα, Βεργίου, Ανθούλη, Πολυνοπούλου, Καλαντάτζε.

Το αντίστοιχο σερί των ανδρών έφτασε στις 5 νίκες, με το εύκολο 3-0 επί του Αζερμπαϊτζάν στην Ποντγκόριτσα (25-16, 25-17, 25-13). Ακόμα και αν η ελληνική ομάδα ηττηθεί αύριο από τους γηπεδούχους Μαυροβούνιους, δεν χάνει την πρόκριση. Οι τρεις εναρκτήριοι αγώνες έγιναν στην Τιφλίδα.

Την ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου αποτελούν οι Ζουπάνι, Στιβαχτής, Πετρέας, Κουμεντάκης, Βουλκίδης, Πρωτοψάλτης, Κοκκινάκης, Ζήσης, Κωτσάκης, Παπαγγελόπουλος, Κασαμπαλής, Ανδρεόπουλος, Ράπτης, Μήλης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter