Β. Γραμμένος: «Πρόοδος ότι είχαμε επί θητείας μου διαφορετικούς πρωταθλητές»

Β. Γραμμένος: «Πρόοδος ότι είχαμε επί θητείας μου διαφορετικούς πρωταθλητές»

Την αποτίμηση της θητείας του έκανε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος και θεωρεί μεγαλύτερη επιτυχία του ότι επί των ημερών του υπήρξε …ποικιλία στους πρωταθλητές της Super League!

Ο πρώην πρόεδρος μίλησε στην ΕΡΤ3 για τα 3,5 χρόνια παρουσίας του στην ΕΠΟ και μεταξύ άλλων τόνισε:

«Θεωρώ ότι στη θητεία των 3,5 ετών το πρόσημο είναι θετικό. Μπήκαν οι βάσεις για να γίνουν ακόμα περισσότερα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Κάναμε αυτό που έπρεπε και έχουμε τη συνείδησή μας ήσυχη. Το γεγονός ότι αναδείχθηκαν διαφορετικοί πρωταθλητές και δεν είχαμε μια μονοτονία, όπως τα προηγούμενα χρόνια, ναι, είναι ένα βήμα προόδου. Κατά τη δική μου εκτίμηση, η μεγαλύτερη κατάκτηση της διοίκησης ήταν η έλευση του VAR. Όλα αυτά τα χρόνια αυτό που ταλαιπωρούσε το ποδόσφαιρο κατά κύριο λόγο ήταν η διαιτησία».

Για την συνεργασία του με τους αρχιδιαιτητές είπε: «Συνεργάστηκα αρμονικά με τον κύριο Περέιρα και τον κύριο Κλάτενμπεργκ. Θεωρώ ότι η διαιτησία είναι διαρκώς βελτιούμενη και αυτό σε ένα πολύ μικρό βάθος χρόνου θα έρθει να επιβεβαιώσει όλα αυτά που λέω».

Για τον Τζον Φαν΄τ Σxιπ και το μέλλον της εθνικής: «Πιστεύω ότι η Εθνική βρίσκει πλέον τον δρόμο της. Δεν είναι το γεγονός αν φέρνει ή δεν φέρνει αποτελέσματα. Ξέρω πως δουλεύει το τεχνικό επιτελείο, το σχέδιο και το όραμα. Δειλά δειλά κερδίζει την εμπιστοσύνη του κόσμου».

Για την συνάντηση με το Big-4: «Δύο πράγματα συνέβησαν στην περίφημη συνάντηση με το Big-4. Το ένα ήταν ότι συμφώνησαν πως διαφωνούν. Το δεύτερο ότι θα έπρεπε οι εκλογές στην ΕΠΟ να γίνουν τον Ιούλιο, αλλά αυτό δεν έγινε».

Για τον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ: «Είναι γνωστή η σχέση μου με τον Ζαγοράκη. Τον συμβούλεψα κάποια πράγματα. Κυρίως για τη θεσμική λειτουργία της Ομοσπονδίας. Ολοκλήρωσα μια θητεία κάτω από δύσκολες συνθήκες, μέσα σε μια τοξικότητα. Αυτό είναι κάτι που με στεναχωρεί. Υποθέτω ότι θα στεναχωρούσε τον καθένα, όχι μόνο εμένα».

Τέλος για την μη εκλογή άλλων παλαιμάχων του Euro 2004 στις εκλογές: «Όταν κάποιος επιθυμεί να εκλεγεί και να συμβάλλει, φροντίζει να κάνει μια προεργασία. Να επικοινωνήσει με τον κόσμο, να δει ποιος είναι, να πει το όραμα του. Δεν είδα κάτι τέτοιο. Φυσικό επακόλουθο αυτής της μη εκλογής των παιδιών αυτών των οποίων τις ποδοσφαιρικές ικανότητες σέβομαι απεριόριστα, αλλά το διοικητικό πεδίο είναι κάτι πολύ διαφορετικό».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter