Γαλλία: Ένας νεκρός και μία τραυματίας από σφαίρες μπροστά σε νοσοκομείο του Παρισιού

Γαλλία: Ένας νεκρός και μία τραυματίας από σφαίρες μπροστά σε νοσοκομείο του Παρισιού

Ένας άνδρας σκοτώθηκε και μια γυναίκα τραυματίστηκε από σφαίρες τις πρώτες απογευματινές ώρες σήμερα μπροστά από το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν στο 16ο διαμέρισμα του Παρισιού, απ΄όπου ο δράστης διέφυγε με μοτοσικλέτα, σύμφωνα με συγκλίνουσες πηγές.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα στοιχεία από τους ερευνητές για τις συνθήκες του περιστατικού με τους πυροβολισμούς μπροστά σε αυτό το ιδιωτικό νοσοκομείο το οποίο διαχειρίζεται ο γαλλικός Ερυθρός Σταυρός.

Έπειτα από πολλούς πυροβολισμούς μπροστά στο κτίριο, τους δύο ανθρώπους που επλήγησαν από σφαίρες ανέλαβε το προσωπικό του νοσοκομείου. Ο άνδρας πέθανε, δήλωσε αστυνομική πηγή.

Η γυναίκα είναι φρουρός ασφαλείας του νοσοκομείου, διευκρίνισε πηγή που πρόσκειται στην έρευνα.

Έχει ξεκινήσει “έρευνα για δολοφονία και απόπειρα δολοφονίας”, δήλωσε η εισαγγελία του Παρισιού, που ανέθεσε τις έρευνες στην ομάδα δίωξης του εγκλήματος της διεύθυνσης αστυνομίας.

Το κτίριο αυτό είναι ένα γηριατρικό νοσοκομείο και λειτουργεί τώρα ως κέντρο εμβολιασμού κατά της COVID-19.

Μια περίμετρος ασφαλείας αναπτύχθηκε 50 μέτρα γύρω από το νοσοκομείο, διαπίστωσε δημοσιογράφος του AFP. Πυροσβεστικά οχήματα έχουν σταθμεύσει μπροστά στο κτίριο.

“Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σοκαρισμένοι στο εσωτερικό”, εξήγησε υπάλληλος του Ερυθρού Σταυρού.

Πίσω από τον κλοιό, ασθενείς που έχουν κλείσει ιατρικά ραντεβού περιμένουν στην ουρά. Το νοσοκομείο λειτουργεί στο εξής με “μειωμένο προσωπικό”, συνέχισε ο υπάλληλος του Ερυθρού Σταυρού, ο οποίος πρόσθεσε πως μόνο όσοι είναι στον κατάλογο προτεραιότητας μπορούν να εισέλθουν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter