Γιώργος Τσίπρας: Τα self-test της μεγάλης αρπαχτής

Γιώργος Τσίπρας: Τα self-test της μεγάλης αρπαχτής

Το πως μια κυβέρνηση μπορεί να κάνει «μια αρπαχτή» αφήνοντας τα πράγματα να εξελιχθούν, αλλά και χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν, ακόμα και αν φώναζε η αντιπολίτευση, αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας.

Αναφερόμενος στα self-test, σημειώνει μάλιστα πως για να μην εμφανιστεί κάποιος ανταγωνιστής, θέτεις και τον όρο να μπορείς να προμηθεύσεις μια χώρα με τα εκατομμύρια τεστ μέσα σε μια βδομάδα! και συμπληρώνει:

«Και η όλη κομπίνα ελπίζεις ότι θα καλυφθεί πίσω από το συνήθη θόρυβο των μίντια και της αντιπαράθεσης των κομμάτων».

Η ανάρτηση του Γιώργου Τσίπρα:

Θες να διαθέσεις με αποκλειστικότητα self-test σε μια χώρα 11 εκατομμυρίων και να κάνεις μια μεγάλη αρπαχτή. Επειδή αυτό δεν γίνεται υπό κανονικούς όρους, επινοείς κάτι απλό, γιατί έχεις την κυβέρνηση. Πρώτον, συνεχίζεις μια ανεγκέφαλη πολιτική που σε φέρνει στις τελευταίες θέσεις στην πανευρωπαϊκή κατάταξη τεστ ανά εκατομμύριο πληθυσμού. Δεύτερον, μια ωραία ημέρα ανακαλύπτεις την Αμερική διαπιστώνοντας χωρίς ντροπή ότι δεν γίνονται στη χώρα αρκετά τεστ, χωρίς να δίνεις λογαριασμό που στο φώναζε η αντιπολίτευση επί δώδεκα μήνες.
Τρίτον, επιδίδεσαι ανερυθρίαστα σε μια καμπάνια για τεστ, εδώ και τώρα μαζικά τεστ. Μοριακά τεστ, ράπιντ τεστ, self-test, αλλά κυρίως self-test – εδώ είναι το ψητό. Τέταρτον, αφού επί δώδεκα μήνες δεν έκανες τεστ και είσαι ο τελευταίος των τελευταίων, έχεις και το θράσος να ισχυρίζεσαι ότι ο τρόπος που θα γίνονται τα τεστ είναι πρωτοποριακός σε όλο τον κόσμο.
Πέμπτον, πρέπει η προκήρυξη να γίνει μεσάνυχτα Τετάρτης, Πέμπτη είναι εθνική γιορτή, αργία, και μένει μια μόνο ημέρα, η Παρασκευή, γιατί μεσάνυχτα Σαββάτου θα ανοίξουν οι προσφορές. Δεν έχει καμιά σημασία που μπορούσες να έχεις εισάγει self-test εδώ και τουλάχιστον 10 μήνες ή 300 ημέρες. Τώρα έκρινες ότι αυτό που δεν έκανες επί 300 ημέρες πρέπει να γίνει σε μια μόνο ημέρα.
Τέλος, επειδή μπορεί και έτσι ακόμη να εμφανιστεί κάποιος ανταγωνιστής, θέτεις τον επιπλέον όρο ο ανάδοχος να έχει προμηθεύσει αυτή τη χώρα των 11 εκατομμυρίων σε μια εβδομάδα. Και η όλη κομπίνα ελπίζεις ότι θα καλυφθεί πίσω από το συνήθη θόρυβο των μίντια και της αντιπαράθεσης των κομμάτων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter