Γλυκά Νερά: Εξελίξεις στην υπόθεση – Στενεύει ο κλοιός γύρω από τον δολοφόνο της Καρολάιν;

Γλυκά Νερά: Εξελίξεις στην υπόθεση – Στενεύει ο κλοιός γύρω από τον δολοφόνο της Καρολάιν;

Τα κομμάτια του παζλ που θα οδηγήσουν στη σύλληψη του δράστη ή των δραστών της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά στις 11 Μαΐου, προσπαθούν να συλλέξουν οι αρχές.

Σχεδόν σαράντα ημέρες μετά τη δολοφονία που συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα, η αστυνομία ακόμα δεν έχει καταφέρει να εξιχνιάσει το έγκλημα. Ωστόσο, σύμφωνα με την «Καθημερινή» οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας φέρονται να έχουν προκύψει ευρήματα ικανά να αποκαλύψουν τι πραγματικά συνέβη στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, όπου ζούσε η 20χρονη μαζί με τον 32χρονο σύζυγό της και το μόλις 11 μηνών βρέφος τους.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, χάρη σε τεχνικού χαρακτήρα αναλύσεις, στις οποίες προχώρησαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα τα στελέχη του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών, προέκυψαν σημαντικά στοιχεία στην υπόθεση που συνταράσσει την κοινή γνώμη. Τα νέα δεδομένα αναμένεται μάλιστα να τεθούν υπόψη του συζύγου της 20χρονης, το αμέσως επόμενο διάστημα.

«Εμείς στα Γλυκά Νερά θέλουμε περισσότερη αστυνόμευση»

«Επιθυμία των κατοίκων είναι να εξιχνιαστεί το αποτρόπαιο έγκλημα για να ηρεμήσει και η περιοχή, αλλά και να ηρεμήσει η ψυχούλα της 20χρονης που τόσο άδικα έφυγε, πριν καν πρόλαβε να γιορτάσει τα γενέθλια της κορούλας της», είπε στον ΑΝΤ1 για την Καρολάιν και την δολοφονία της από ληστές, ένας γείτονας της στα Γλυκά Νερά.

Όπως σημείωσε, «εμείς στα Γλυκά Νερά θέλουμε περισσότερη αστυνόμευση, είναι μια περιοχή στους πρόποδες του Υμηττού, έχουν έρθει πολλοί νέοι άνθρωποι για να παίζουν τα παιδιά τους στις αλάνες και αν περισσότερη ασφάλεια».

Καθώς συμπληρώνονται 40 ημέρες από την δολοφονία, οι συγγενείς της Καρολάιν θα τελέσουν το μνημόσυνο για την άτυχη 20χρονη.

Ο σύζυγος της έχει φύγει από το σπίτι όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία. Όπως είπε ο γείτονας τους, «οι πολίτες των Γλυκών Νερών περνούν και αφήνουν λουλούδια, θεωρούμε νευραλγικό να υπάρξει εξιχνίαση για να ηρεμήσουν και οι κάτοικοι της περιοχής».

Στενεύει ο κλοιός

Σύμφωνα με το Mega, δύο εισβολές σε σπίτια, με κοινό παρονομαστή τη γνωριμία του ενός ιδιοκτήτη με τον άλλο, δίχως όμως, να φαίνεται ότι η μια ληστεία τελικά, συνδέεται με την άλλη.

Σε αυτό το συμπέρασμα, φαίνεται ότι καταλήγουν οι αξιωματικοί της ασφάλειας, έχοντας αναλύσει πλέον κάθε στοιχείο από την υπόθεση στο σπίτι του εκπαιδευτή πιλότου του συζύγου της 20χρονης Κάρολαϊν στο Αλεποχώρι και αυτήν, στη μοιραία μεζονέτα των Γλυκών Νερών.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Βήματος και των Νέων Βασίλη Λαμπρόπουλο, οι αστυνομικοί που ερευνούν σε βάθος την υπόθεση δολοφονίας της νεαρής μητέρας, έχουν μιλήσει με τουλάχιστον 100 άτομα. Βασικά ερωτήματα, ωστόσο, συνεχίζουν να εκκρεμούν.

Γιατί δεν υπάρχουν σημάδια πάλης και ίχνη DNA στα νύχια της 20χρονης;

Γιατί δεν πήραν μαζί τους ή δεν κατέστρεψαν τα κινητά του ζευγαριού;

Γιατί οι γείτονες δεν άκουσαν φωνές;

Γιατί οι δράστες δεν έφεραν μαζί τους ρολό κολλητικής ταινίας; ή άλλο υλικό για να δέσουν τους ενοίκους;

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο στόχαστρο των Αρχών βρίσκονται τρία άτομα, αλβανικής καταγωγής. Έχει μάλιστα, ζητηθεί η συνδρομή και της πρεσβείας της χώρας τους, προκειμένου να ελεγχθεί το παρελθόν τους.

«Αγκάθι» στις έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας της νεαρής μητέρας είναι τα ορφανά αποτυπώματα που βρέθηκαν στο σπίτι και γίνεται προσπάθεια να ταυτοποιηθούν σε «τράπεζες δεδομένων» και άλλων χωρών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter