Γλυκά Νερά: Η ΕΛΑΣ αναζητά τους δολοφόνους σε κατάλογο με 30 σκληρούς κακοποιούς

Γλυκά Νερά: Η ΕΛΑΣ αναζητά τους δολοφόνους σε κατάλογο με 30 σκληρούς κακοποιούς

Στο στόχαστρο της Ασφάλειας έχουν τεθεί αποφυλακισθέντες σκληροί ποινικοί και δράστες πρόσφατων άγριων ληστειών σε σπίτια της Αττικής, αναζητώντας τους στυγνούς δολοφόνους της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη καταρτιστεί λίστα με σεσημασμένους κακοποιούς που εξέτισαν ποινές φυλάκισης για ληστείες και το τελευταίο διάστημα βρίσκονται εκτός φυλακής, όπως επίσης και κατάλογος με βίαιες ληστείες σε σπίτια στην Αττική οι οποίες διαπράχθηκαν την τελευταία πενταετία.

Μάλιστα αξιωματούχοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχουν έρθει ήδη σε επικοινωνία με τους διευθυντές των σωφρονιστικών καταστημάτων της χώρας ζητώντας να ενημερωθούν πόσα και ποια άτομα που εξέτιαν ποινές φυλάκισης για ληστείες και κλοπές αποφυλακίστηκαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων τριών μηνών.

Αποτέλεσμα αυτής της “έρευνας” είναι μια λίστα 100 ατόμων, από τα οποία όμως 20 έως 30 θεωρούνται «επαγγελματίες» κακοποιοί, ικανοί να έχουν εμπλοκή σε ένα τόσο βάρβαρο έγκλημα, όπως αυτό στα Γλυκά Νερά. Η σχετική λίστα έχει ήδη διαβιβαστεί στην Ασφάλεια Αττικής, που ερευνά την υπόθεση.

Tην έρευνα για την εξιχνίαση του αποτρόπαιου εγκλήματος στα Γλυκά Νερά ενισχύουν από την πρώτη στιγμή και τα στελέχη του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας. Θεωρείται άλλωστε δεδομένο ότι οι κακοποιοί που σκότωσαν την 20χρονη Καρολάιν έχουν εμπλοκή και σε άλλες ένοπλες ληστείες σε σπίτια της Αττικής.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter