Γλυκά Νερά: «Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της Καρολάιν», είπε ο 33χρονος γυναικοκτόνος

Γλυκά Νερά: «Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της Καρολάιν», είπε ο 33χρονος γυναικοκτόνος

Ως ατύχημα πάνω σε μία διένεξη που είχε με την 20χρονη Καρολάιν φαίνεται να περιέγραψε όσα έγιναν τη νύχτα της 11ης Μαΐου στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά ο 33χρονος πιλότος, κατά τη διάρκεια της προανακριτικής απολογίας του στους αστυνομικούς. Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε με ιδιαίτερα προκλητικό τρόπο πως όλα έγιναν πάνω στην προσπάθεια του να μιλήσει στην Κάρολαϊν, η οποία -κατά τα όσα φέρεται να είπε- μετά την γέννηση της μικρής τους κόρης «είχε γίνει επιθετική».

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ – ΜΠΕ ο 33χρονος πιλότος υποστήριξε πως αυτά που έγιναν μετά το έγκλημα ήταν μία προσπάθεια του, όχι με στόχο να αποφύγει ο ίδιος τις επιπτώσεις, αλλά σκεπτόμενος ότι αν αποκαλυφθεί η δράση του θα έχανε η κόρη του τον πατέρα της. «Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της», ανέφερε, τονίζοντας ότι ύστερα σκότωσε τον σκύλο για να γίνει… αληθοφανές όλο το σενάριο που επικαλέστηκε στις Αρχές. Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά ότι σκέφτηκε ότι «κανείς δεν θα πίστευε πως θα μπορούσα να κάνω κακό στο σκυλί».

Ο πιλότος φέρεται να υποστήριξε στην προανακριτική απολογία του ότι η συμπεριφορά της 20χρονης μετά την γέννηση του πρώτου μωρού της άλλαξε: «Έγινε επιθετική». Για το μοιραίο βράδυ ο πιλότος ισχυρίζεται πως η ένταση ξεκίνησε όταν η 20χρονη του είπε «όχι μη φέρεις τη μικρή, δεν σας θέλω».

Σύμφωνα με τον δράστη, η 20χρονη «ξεκίνησε να τινάζει το σώμα της για να φύγει από την αγκαλιά μου. Της έλεγα ότι πρέπει η μικρή να ανέβει πάνω και να κοιμηθεί. Η Καρολάιν συνέχισε να τινάζεται, εγώ την κρατούσα όλο και πιο σφιχτά γιατί ήθελα να την κάνω να με ακούσει. Τιναζόταν.Το πρόσωπο της ήταν στο μαξιλάρι. Εγώ συνέχιζα να την κρατάω σφιχτά στην αγκαλιά μου μέχρι που κατάλαβα ότι η Καρολάιν σταμάτησε να κουνιέται. Τα έχασα. Προσπάθησα να την ξυπνήσω την κούναγα. Μάταια. Τι θα γινόταν το παιδί μου; Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της. Για να φανεί αληθοφανές έπρεπε να κάνω κακό στο σκύλο. Κανείς δε θα πίστευε ότι θα μπορούσα να κάνω κακό στο σκυλί».

Ο 33χρονος είπε στους αστυνομικούς πως «θέλω να καταλάβουν όλοι πως ότι έκανα μετά το έκανα για να μη χάσει η Λυδία και τον πατέρα της».

Την Τρίτη η απολογία του πιλότου στον ανακριτή

Το απόγευμα της Παρασκευής ο πιλότος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα για την εκτέλεση του Εντάλματος Σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν και στη συνέχεια στον ανακριτή.

Ο 33χρονος πιλότος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την απολογία του, επιστρέφοντας ενώπιον του ανακριτή την Τρίτη 22 Ιουνίου στις 10 το πρωί.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter