Γλυκά Νερά: Η Αλόννησος αποχαιρέτησε την Κάρολαϊν – «Η κόρη μας θα μεγαλώσει και δεν θα θυμάται τη μανούλα της»

Γλυκά Νερά: Η Αλόννησος αποχαιρέτησε την Κάρολαϊν – «Η κόρη μας θα μεγαλώσει και δεν θα θυμάται τη μανούλα της»
Πηγή: ΕΡΤ Βόλου

Η Αλόννησος, το νησί που μεγάλωσε η 20χρονη Κάρολαιν αποχαιρέτησε την ώρα την άτυχη κοπέλα που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά και δίπλα στην 11 μηνών κόρη της.

Φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο αντίο στην άτυχη Κάρολαιν ενώ τραγικές φιγούρες ήταν ο σύζυγός της και οι γονείς της 20χρονης.

Ο επικήδειος με τον οποίο αποχαιρέτησε την αγαπημένη γυναίκα ο 32χρονος πιλότος προκαλεί θλίψη. «Είμαι πολύ τυχερός που τη γνώρισα. Πάρα πολύ τυχερός που με αγάπησε κι είναι η μητέρα του παιδιού μου. Είμαι πολύ τυχερός για τις στιγμές που περάσαμε μαζί. Ένα πράγμα με θλίβει περισσότερο απ’ όλα. Δεν είναι πια εδώ και δεν θα ξαναδώ την αγάπη μου. Η κόρη μας θα μεγαλώσει και δεν θα θυμάται πόσο υπέροχη ήταν η μανούλα της. Η Κάρολαϊν ήταν η χαρά της ζωής, η χαρά για όλο τον κόσμο η χαρά για το σπίτι μας, η χαρά για την κόρη της. Μέσα από τη Λυδία θα είναι για πάντα μαζί μου. Να είστε καλά να προσέχετε τους ανθρώπους που σας αγαπάνε».

Η εξόδιος ακολουθία τελέσθηκε στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής και πολλοί κάτοικοι του νησιού αλλά και πρώην συμμαθητές της 20χρονης βρέθηκαν εκεί για της πουν το τελευταίο αντίο.

Η σορός της έφτασε στο νησί λίγο μετά τη 13:00 όπου μεταφέρθηκε από την Αθήνα προς το νησί με το πλοίο της γραμμής. Στο πλοίο επιβιβάστηκε και η μητέρα της καταρρακωμένη και υποβασταζόμενη μαζί με φίλους και συγγενείς.

 

Πηγή: ΕΡΤ Βόλου

 

 

Στο λιμάνι περίμεναν το πλοίο με τη σορό της κοπέλας, φίλοι και συγγενείς.

 

Λίγο μετά τη 13:00 έφτασε στο νησί ο 32χρονος σύζυγος της κοπέλας, με ελικόπτερο της εταιρείας που δουλεύει και βαστώντας στην αγκαλιά του το μόλις 11 μηνών μωρό τους.

Τρία ελικόπτερα που διατέθηκαν από την εταιρεία που εργάζεται ο 32χρονος ως πιλότος προσγειώθηκαν στο ελικοδρόμιο του νησιού προκειμένου να ταξιδέψουν μαζί με τον 32χρονο, φίλοι του και συνάδελφοί του.

Πηγή: ΕΡΤ Βόλου

 

Η μητέρα της που ζει μόνιμα στο νησί,  βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στην Αθήνα μετά το τραγικό συμβάν.

 

 

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter