Γλυκά Νερά: Τα πρώτα λόγια του συζύγου της 20χρονης «Φορούσαν κουκούλες, εμένα με έδεσαν»

Γλυκά Νερά: Τα πρώτα λόγια του συζύγου της 20χρονης «Φορούσαν κουκούλες, εμένα με έδεσαν»

Για άτομα σεσημασμένα κάνουν λόγο οι αρχές σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, κρίνοντας από την αγριότητα με την οποία διέπραξαν την ληστεία σκοτώνοντας την 20χρονη κοπέλα δίπλα από το 11 μηνών μωρό της και δένοντας τον σύζυγό της.

«Φορούσαν κουκούλες. Δεν ξέρω ποσά άτομα ήταν, εμένα με έδεσαν. Ήταν τουλάχιστον τρεις», ανέφερε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας ο σύζυγος του θύματος, ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Όπως είπε μιλούσαν σπαστά ελληνικά, τον έδεσαν σε καρέκλα και άρχισαν να ψάχνουν όλο το σπίτι για χρήματα και χρυσαφικά.

Διαβάστε επίσης: Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η 20χρονη που δολοφόνησαν οι ληστές δίπλα στο μωρό της

Οι ληστές – δολοφόνοι φαίνεται πως στραγγάλισαν την 20χρονη κοπέλα γιατί προφανώς βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και φώναζε, αφού πρώτα τη βασάνισαν. Η άτυχη 20χρονη εντοπίστηκε στη σοφίτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες σκότωσαν ακόμη και το σκυλί της οικογένειας, στραγγαλίζοντάς το στα κάγκελα του διώροφου σπιτιού.

Κίνητρο των δραστών, όπως όλα δείχνουν, ήταν η ληστεία του σπιτιού, ενώ οι δράστες εισέβαλαν στην οικία από ένα παραθυράκι στο ισόγειο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται να άρπαξαν 15.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 10-15.000 ευρώ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter