Γλυκά Νερά: Τα τελευταία λόγια του δολοφόνου στην μητέρα της Κάρολαϊν λίγο πριν συλληφθεί

Γλυκά Νερά: Τα τελευταία λόγια του δολοφόνου στην μητέρα της Κάρολαϊν λίγο πριν συλληφθεί

Τα όσα ειπώθηκαν ανάμεσα στον 33χρονο σύζυγο και καθ΄ομολογίαν δολοφόνο της 20χρονης Κάρολαϊν και της μητέρας της λίγο πριν τον οδηγήσουν με ελικόπτερο στη ΓΑΔΑ, αποκάλυψε η δημοτική σύμβουλος της Αλοννήσου, Χαρίκλεια Θεοδώρου, η οποία βρισκόταν δίπλα στη μητέρα της άτυχης κοπέλας.

Διαβάστε επίσης: Γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Καρολάιν – Η ομολογία

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Παρασκευής, η κυρία Θεοδώρου περιέγραψε την σκηνή που τοπικοί αστυνομικοί πλησίασαν τον 33χρονο κατά τη διάρκεια του μνημόσυνου και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει γιατί υπήρξε μια σημαντική εξέλιξη στη υπόθεση της δολοφονίας.

«Τότε έβγαλε το κινητό του και του ζήτησαν να το κλείσει. Του είπαν να μην κάνει σκηνές λόγω της παρουσίας τηλεοπτικών συνεργείων και ότι έπρεπε να φύγουν διακριτικά για το δικό του καλό. Του είπαν ότι έχει συλληφθεί στο αεροδρόμιο ένας ύποπτος και έπρεπε να τον αναγνωρίσει», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Γλυκά Νερά: Κύματα οργής στα προφίλ του δολοφόνου της Καρολάιν σε Facebook και Instagram – Χιλιάδες σχόλια

Σημείωσε ότι στην αρχή δεν ήθελε να ακολουθήσει αλλά επέμεναν οι αστυνομικοί και έτσι αναχώρησαν μαζί. «Όταν ρώτησε η μητέρα της Καρολάιν της απάντησε ότι έπρεπε να αναγνωρίσει τον ύποπτο. Τότε αγκαλιάστηκαν και περιμέναμε πέντε λεπτά για να τελειώσει η συναισθηματική φόρτισή τους, που έκλαιγαν σφιχταγκαλιασμένοι», πρόσθεσε η κυρία Θεοδώρου.

Παράλληλα ανέφερε πως ο 33χρονος μέχρι και την τελευταία στιγμή πριν δολοφονήσει τη σύζυγό του παρουσίαζε στην μητέρα την κοπέλας πως ήταν ένα ευτυχισμένο ζευγάρι. «Μέχρι και την τελευταία στιγμή έστελνε μηνύματα στη μαμά της η Κάρολαϊν και της έλεγε ότι σχεδιάζουν το σπίτι τους. Μόνο μια καλή της φίλη γνώριζε τα προβλήματα».

Διαβάστε επίσης: Εκπρόσωπος Αστυνομικών για Γλυκά Νερά: Από την πρώτη στιγμή είχαν υποπτευθεί τον δολοφόνο – «Είδαν ψυχρότητα»

«Σήμερα πενθούμε για ακόμα έναν θάνατο, αυτόν του Μπάμπη, γιατί για εμάς πέθανε και ο Μπάμπης, ενώ πεθαίνει ξανά η Κάρολαϊν. Παράλληλα πενθεί και η μαμά της γιατί για εκείνη ο Μπάμπης ήταν παιδί της. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Τον υπερασπιζόμουν. Θεωρούσα ότι κατά 99% ήταν ψέματα όσα ακούγονταν», κατέληξε η γυναίκα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter