Γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Καρολάιν – Η ομολογία

Γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Καρολάιν – Η ομολογία

Συγκλονίζουν οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τη γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά. Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι εκείνος έκοψε το νήμα της ζωής της άτυχης Καρολάιν προκαλώντας της ασφυκτικό θάνατο με ένα μαξιλάρι, μπροστά στην 11 μηνών κορούλα τους…

Επί τριάντα-επτά ημέρες, ο 32χρονος πιλότος προσπάθησε να καλύψει όσα είχαν γίνει στο σπίτι του δράματος στα Γλυκά Νερά. Ωστόσο, την Πέμπτη, ελικόπτερο της ΕΛΑΣ μετέβη στην Αλόννησο, όπου ήταν σε εξέλιξη το μνημόσυνο της άτυχης 20χρονης και τον οδήγησαν στην ΓΑΔΑ όπου τελικά ομολόγησε, μετά από επτά ώρες ανάκρισης, την αποτρόπαια πράξη του, που κυριολεκτικά συγκλόνισε όλη την Ελλάδα. Μάλιστα, αποχαιρέτισε τη μητέρα της δολοφονημένης συζύγου του με μία αγκαλιά.

Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, που πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, τους τελευταίους μήνες οι σχέσεις μεταξύ του 32χρονου πιλότου Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου και της άτυχης Καρολάιν δεν ήταν και οι καλύτερες. Για κάποιο άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο η Καρολάιν φέρεται να ήθελε να απομακρυνθεί από το σύζυγό της και να πάρει μαζί της και το μωρό τους. Μάλιστα το τελευταίο χρονικό διάστημα η 20χρονη φαίνεται ότι αναζητούσε μέσω της ιστοσελίδας booking και ξενοδοχείο προκειμένου να μείνει.

Όπως αποδείχθηκε, ο 32χρονος σκότωσε την 20χρονη κοπέλα και στη συνέχεια σκηνοθέτησε το έγκλημα, όπως το περιέγραψε στις αστυνομικές αρχές.

 

«Την έπνιξα με το μαξιλάρι μετά από καβγά»

Έπειτα από πολύωρη κατάθεση, ο 32χρονος ομολόγησε το έγκλημα, σημειώνοντας ότι έπνιξε την 20χρονη Κάρολαϊν χρησιμοποιώντας μαξιλάρι μετά από έντονο τσακωμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, ο πιλότος είπε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε την άτυχη κοπέλα, πάνω στα νεύρα του, μετά από ένα διαπληκτισμό τους, το μοιραίο βράδυ, ενώ πρόσθεσε πως δεν είχε συνεργό. Ο σύζυγος της 20χρονης ανέφερε ακόμη, ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε συνεχείς προστριβές με την Καρολάιν, ενώ ισχυρίστηκε ότι αυτό που τον ένοιαζε πάνω από όλα ήταν το μωρό τους.

Τις προηγούμενες ώρες, οι αστυνομικοί ζητούσαν εξηγήσεις από τον πιλότο για μία σειρά από νεότερα στοιχεία που προέκυψαν για το έγκλημα, τα οποία κατέστησαν τον Αναγνωστόπουλο ως βασικό ύποπτο. Για ώρες οι απαντήσεις του ήταν αντιφατικές αλλά και μη πειστικές.

Μάλιστα, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι η 20χρονη σύζυγος του τον χτυπούσε και ότι απειλούσε ότι θα φύγει από το σπίτι. Μάλιστα, το μοιραίο βράδυ είχαν διαπληκτιστεί έντονα. Φέρεται να είπε ότι η άτυχη γυναίκα, μετά τον τσακωμό, του ζήτησε να φύγει από το σπίτι και τότε εκείνος «θόλωσε» και της έκλεισε το στόμα.

«Άρχισε να μου φωνάζει να φύγω από το σπίτι. Θόλωσα, την ακινητοποίησα και έκλεισα το στόμα της με τα χέρια μου. Δεν ξέρω πόση ώρα. Ήμουν μόνος μου», φέρεται να είπε και υποστήριξε ότι δεν είχε συνεργό.

«Όταν συνειδητοποίησα ότι είναι νεκρή, απλώς άρχισα να σκέφτομαι πώς θα το καλύψω, γιατί έχουμε και ένα μωρό και δεν ήξερα τι να κάνω», φέρεται να ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσηςΈγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ένταση, τα SMS και το ξενοδοχείο που αναζητούσε η Καρολάιν

Τα τρία στοιχεία – κλειδιά

Τρία ήταν τα στοιχεία που προέκυψαν και έκαναν τους αστυνομικούς να μεταφέρουν άρον άρον τον 32χρονο πιλότο στη ΓΑΔΑ το μεσημέρι.

Το πρώτο ήταν όσα αποκάλυψε η εξέταση του βιομετρικού ρολογιού που φορούσε η άτυχη Καρολάιν. Σύμφωνα με την επεξεργασία το άτυχο κορίτσι φέρεται να ανεβοκατέβαζε παλμούς σε άσχετο χρόνο με τον φερόμενη ως ώρα του βασανισμού της από τους άγνωστους ληστές.

Διαβάστε επίσηςΈγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σχεδίαζε να φύγει στο εξωτερικό ο σύζυγος της Καρολάιν

Το δεύτερο στοιχείο ήταν πως η κάρτα μνήμης από κάμερα του σπιτιού φαίνεται να έχει αφαιρεθεί από το καταγραφικό σε χρονική στιγμή που δεν συμπίπτει χρονικά με το έγκλημα.

Τρίτο βασικό στοιχείο ήταν η εφαρμογή Fitness που είχε κατεβάσει ο ίδιος για να μετρά τα βήματα και τις θερμίδες που καίει, η οποία έδειξε ότι τις ώρες που υποτίθεται ότι οι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι και αυτός κοιμόταν, ήταν τελικά εν κινήσει.

Σχεδίαζε να φύγει στο εξωτερικό ο σύζυγος της Καρολάιν

Σχέδιο διαφυγής στο εξωτερικό φέρεται ότι είχε ετοιμάσει ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, σύζυγος της άτυχης Καρολάιν, σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν φτάσει και στην Αστυνομία.

Για το λόγο αυτό άλλωστε έστειλε ελικόπτερο για να παραλάβει τον βασικό ύποπτο για τη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Το σχέδιο φέρεται να αφορούσε σε διαφυγή σε πρώτη φάση σε γειτονική χώρα με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πιθανότατα για την Τουρκία.

Όπως μετέδωσε το πρωί το documentonews.gr η προσαγωγή έγινε αμέσως μετά το 40ημερο μνημόσυνο της Καρολάιν.

«Τα στοιχεία δεν μπορούν να περιμένουν. Κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μετέβη σήμερα στην Αλόννησο.

Περιμέναμε να τελειώσει το μνημόσυνο και μετά μεταφέρθηκε ο 32χρονος στην ΓΑΔΑ. Θα μπορούσε να γίνει και χθες, ωστόσο σεβαστήκαμε την επιθυμία του να παραστεί στο μνημόσυνο κι έτσι σήμερα μεταφέρθηκε στην ΓΑΔΑ για να δώσει πληροφορίες ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας της υπόθεσης», τόνισαν σε ανακοίνωσή τους εκπρόσωποι της ΕΛ.ΑΣ.

Δείτε επίσης: Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σχεδίαζε να φύγει στο εξωτερικό ο σύζυγος της Καρολάιν

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter