ΔΕΛΤΑ Complet: Ξεχωριστές personnalisé γεύσεις για ξεχωριστές gourmet προσωπικότητες.

ΔΕΛΤΑ Complet: Ξεχωριστές personnalisé γεύσεις για ξεχωριστές gourmet προσωπικότητες.

Το γιαούρτι ΔΕΛΤΑ Complet, με τις ξεχωριστές gourmet & personnalisé γεύσεις και το προχωρημένο του design φέρνει κοντά μας μια πλούσια γκάμα από γευστικά και ποιοτικά προϊόντα που ικανοποιούν κάθε ξεχωριστή ανάγκη, κάθε απαιτητικό ουρανίσκο και διεκδικούν την πρώτη θέση στην προτίμησή μας για τα καθημερινά σνακ και τις ευφάνταστες μαγειρικές μας.

Την οικογένεια ΔΕΛΤΑ Complet γνωρίσαμε μέσα από την χιουμοριστική καμπάνια «Με το ΔΕΛΤΑ Complet, όλοι έγιναν gourmet!» όπου οι ξεχωριστοί gourmet φίλοι του, η γιαγιά, ο ροκάς, ο βοσκός και ο boxer μας σύστησαν την personnalisé γεύση Complet που αγαπούν, μέσα από αξέχαστες ατάκες που θα ζήλευε και ο πιο έμπειρος γευσιγνώστης.

Kαι τώρα επιστρέφουν για να μας προσφέρουν την απόλαυση Complet σε μεγάλες ποσότητες με τις νέες συσκευασίες του 1 κιλού για «μπαμπάτσικες» ορέξεις και δημιουργικά τραπεζώματα με λαχταριστά φαγητά και γλυκά, σε συνδυασμούς που μόνο το Complet μπορεί να υποστηρίξει.

Kαι Gourmet

Γιατί έχει ακαταμάχητη, πλούσια γεύση χάρη στα 3 είδη γάλακτος, το πλούσιο αγελαδινό, το εκλεκτό ανθόγαλα και το αγνό πρόβειο γάλα. Aλλά και για τη βελούδινη υφή του, που σαγηνεύει σε κάθε κουταλιά και απογειώνει κάθε συνταγή.

 …Και Personnalisé!

Για να μπορεί ο καθένας μας να απολαμβάνει αυτό που ταιριάζει στις διατροφικές ανάγκες, τις γευστικές απαιτήσεις, αλλά και τον τρόπο ζωής του: Πλήρες, Ελαφρύ, Lactose free και Protein.

Complet Πλήρες 

Η κύρια επιλογή για όσους αναζητούν ένα πλούσιο γιαούρτι, με γεμάτο σώμα, βελούδινη υφή και ισορροπημένη επίγευση. Το Complet πλήρες με 5% λιπαρά και έναν μοναδικό συνδυασμό από φρέσκο αγελαδινό γάλα, πρόβειo και ανθόγαλα, είναι διαθέσιμο και σε «μπαμπάτσικο» μέγεθος του 1 κιλού.

 

 Complet Ελαφρύ

Μοναδική γεύση, πλούσιο σώμα και βελουτέ υφή σε ένα ακόμα ακαταμάχητο επιδόρπιο γιαουρτιού με μόνο 2% λιπαρά, το Complet ελαφρύ είναι ιδανικό για όσους προσέχουν τα λιπαρά στη διατροφή τους, αλλά δεν κάνουν κανένα συμβιβασμό στην απόλαυση. Και σε «μπαμπάτσικη» συσκευασία του 1 κιλού για ελαφριές μαγειρικές με πραγματικά δυνατές γεύσεις.

 Complet Lactose Free

Όλη η απόλαυση Complet, σε ένα ακόμα υπέροχα γευστικό επιδόρπιο γιαουρτιού με βελούδινη υφή, ιδανικό για όσους ζουν χωρίς λακτόζη αλλά όχι και χωρίς απόλαυση! Το Complet Lactose free με 2% λιπαρά, προσφέρει όλα τα θρεπτικά πλεονεκτήματα του γιαουρτιού με πιο ελαφριά αίσθηση και γευστικές νότες… που δίνουν ρεσιτάλ!

Complet Protein

Στραγγιστό γιαούρτι με 20g πρωτεΐνη ανά κύπελο και 0% λιπαρά είναι το ιδανικό recovery snack για  όσους αθλούνται, ή για τη διατήρησή της της μυϊκής μάζας που χάνεται λόγω ηλικίας, αλλά και για όσους θέλουν περισσότερη ενέργεια για να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες ανάγκες της καθημερινότητας. Με την απολαυστική γεύση του στραγγιστού γιαουρτιού, το Complet Protein με 0% λιπαρά, είναι σίγουρα ένα εξαιρετικό, γευστικό μπουκέτο!

ΔΕΛΤΑ Complet… και όλοι έγιναν Gourmet & personnalisé.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter