Διευκρινίσεις Βρούτση και προσπάθεια «διασκέδασης των εντυπώσεων» μέσω facebook

Διευκρινίσεις Βρούτση και προσπάθεια «διασκέδασης των εντυπώσεων» μέσω facebook

Με ανάρτησή του στην προσωπική σελίδα του στο facebook, ο πρώην υπουργός Εργασίας και νυν Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ. Γιάννης Βρούτσης επιχειρεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά τις δηλώσεις του στο Documento, επιβεβαιώνοντας στην ουσία το όλο θέμα που αφορά τον Μένιο Φουρθιώτη.

Παρά το ότι μιλά αόριστα για «σκόπιμες παρερμηνείες» επαναλαμβάνει πως η κυβέρνηση (σ.σ. δηλαδή ο Γιάννης Βρούτσης) αντέδρασε επιβάλλοντας πλαφόν 6,500 ευρώ στο επιτρεπόμενο όριο επιδότησης μισθού.

Σημειώνει παράλληλα πως «η κυβέρνηση έδωσε τέλος σε τέτοιες ανήθικες συμπεριφορές», αναφέροντας πως «τα παραπάνω αναφέρθηκαν και στην τηλεφωνική επικοινωνία που ζήτησε να έχει μαζί μου η εφημερίδα “Documento” σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα».

Όπως και να έχει το Documento δεν έκανε καμία παρερμηνεία, καθώς ο υπουργός έδωσε επίσημη συνέντευξη η οποία ηχογραφήθηκε και δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνειών.

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Βρούτσης: «Ήρθε με μπράβους, και απειλούσε για τα λεφτά που έχασε» 

Η ανάρτηση του Γιάννη Βρούτση στο facebook:

«Σχετικά με σκόπιμες παρερμηνείες των τοποθετήσεών μου, επαναλαμβάνω:
Τον Δεκέμβριο του 2020, ύστερα από αναφορές υπηρεσιακών παραγόντων, διαπίστωσα ύποπτες και αδικαιολόγητα υψηλές δηλώσεις μισθών στο πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ του Υπ. Εργασίας.
Ως όφειλα, έδωσα εντολή στις υπηρεσίες να παγώσουν όλες οι πληρωμές για το μήνα Οκτώβριο στο συγκεκριμένο πρόγραμμα έως ότου διαλευκανθούν οι καταχρηστικές αυτές συμπεριφορές. Πράγματι, η αντίδραση από την κυβέρνηση ήταν άμεση! Με νομοθετική πρωτοβουλία που πήγα στη Βουλή (Νόμος 4764/2020 Άρθρο 85) επεβλήθη για πρώτη φορά πλαφόν ύψους 6,500 ευρώ στο επιτρεπόμενο όριο μισθού. Το ποσό αυτό δεν είναι αυθαίρετο, καθώς αποτελεί το μέγιστο ύψος μισθού για το οποίο καταβάλλονται ασφαλιστικές εισφορές.
Τα γεγονότα αυτά τα έχω επισημάνει επανειλημμένα τόσο από το βήμα της Βουλής, όσο και σε τηλεοπτικές εκπομπές ως απάντηση μου σε ερωτήματα δημοσιογράφων σχετικά με τη συγκεκριμένη νομοθετική πρωτοβουλία.
Η κυβέρνηση έδωσε τέλος σε τέτοιες ανήθικες συμπεριφορές! Τα παραπάνω αναφέρθηκαν και στην τηλεφωνική επικοινωνία που ζήτησε να έχει μαζί μου η εφημερίδα “Documento” σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.
Οι όποιες διαφορετικού τύπου ερμηνείες αυτών που είπα είναι αυθαίρετες.»

Διαβάστε επίσης: Το Μαξίμου δεν απαντά αλλά βλέπει δάχτυλο Σαμαρά πίσω από τον Βρούτση μετά τις αποκαλύψεις του Documento

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter