Δικηγόρος «Ινδιάνου»: «Θύμα μυθομανή και σεσημασμένου φαρσέρ της ΕΛ.ΑΣ ο πελάτης μου» – Το έγγραφο της καταδίκης του

Δικηγόρος «Ινδιάνου»: «Θύμα μυθομανή και σεσημασμένου φαρσέρ της ΕΛ.ΑΣ ο πελάτης μου» – Το έγγραφο της καταδίκης του
Φωτογραφία αρχείου

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το δικηγορικό του γραφείο του Παύλου Σαράκη και υπογράφει ο ίδιος ως συνήγορος υπεράσπισης του 30χρονου Ελληνοϊρακινού που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικού στη Ν. Σμύρνη, υποστηρίζει πως ο εντολέας του είναι αθώος και «είναι θέμα τιμής» για το δικηγορικό του γραφείο να πετύχει «το συντομότερο δυνατό την αποφυλάκιση» του «Ινδιάνου» και την «βαριά ποινική καταδίκη του ψυχικά ασταθή καταγγέλοντα».

Μάλιστα ο «φαρσέρ» είχε κατηγορηθεί το 2014 από την ΕΛ.ΑΣ. πως προχωρούσε σε ψευδή τηλεφωνήματα στην Άμεση Δράση σχετικά με επιθέσεις αναρχικών, συγκεντρώσεις μελών της Χρυσής Αυγής αλλά και ξυλοδαρμούς αστυνομικών.

Ο ίδιος το 2015, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 13 μηνών από το Β’ Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών με αφορμή τρία διαδοχικά τηλεφωνήματα τον Οκτώβριο του 2014 που είχε κατήγγειλε ψευδώς πως

1. Στο εμπορικό κέντρο του Χολαργού βρίσκεται σε εξέλιξη συμπλοκή μεταξύ ατόμων,

2. Αναρχικοί επιτέθηκαν σε υπάλληλο security

3. Υπάρχει συγκέντρωση 200 μελών της Χρυσής Αυγής

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Π. Σαράκη

Από την πρώτη στιγμή δηλώσαμε ρητά και κατηγορηματικά ότι ο εντολέας μας είναι αθώος, άδικα κατηγορήθηκε και προφυλακίστηκε. Είναι θύμα ενός μυθομανή και σεσημασμένου φαρσέρ της ΕΛ.ΑΣ αυτόκλητου υπερασπιστή της κατά φαντασίας του έννομης τάξης. Αυτή τη φορά πέτυχε με το μύθευμά του να κλείσει φυλακή τον αθώο κουνιάδο του. Δεν θα το πετύχαινε όμως, εάν οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές ακολουθούσαν τους κανόνες Δικαίου αλλά και αυτούς της κοινής λογικής.

Είναι όμως θέμα τιμής για το Δικηγορικό μου Γραφείο να πετύχουμε το συντομότερο δυνατό την αποφυλάκιση του εντολέα μας, αλλά και την βαριά ποινική καταδίκη του ψυχικά ασταθή καταγγέλοντα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter