Διπλή εισαγγελική έρευνα για τον Μένιο Φουρθιώτη μετά τις αποκαλύψεις του Documento

Διπλή εισαγγελική έρευνα για τον Μένιο Φουρθιώτη μετά τις αποκαλύψεις του Documento

Σε εξέλιξη βρίσκεται διπλή εισαγγελική έρευνα αναφορικά με τον Μένιο Φουρθιώτη μετά και τις αποκαλύψεις του Documento στο φύλο της Κυριακής.

Συγκεκριμένα μετά από παρέμβαση του επικεφαλής της Οικονομικής Εισαγγελίας, Χρήστου Μπαρδάκη διεξάγεται προκαταρκτική έρευνα σχετικά με τις οικονομικές δραστηριότητες του Μένιου Φουρθιώτη.

Την ίδια ώρα με παραγγελία της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το αδίκημα της διατάραξης δημόσιας υπηρεσίας και της απόπειρα εκβίασης με αφορμή τις καταγγελίες που έκανε στο Documento ο πρώην υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης. Ότι δηλαδή ο Μένιος Φουρθιώτης εισέβαλλε στο γραφείο του με μπράβους και τον απείλησε. Η έρευνα αυτή ανατέθηκε στο Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας, υπό την εποπτεία της εισαγγελέως πρωτοδικών Χαϊδως Ζουγρή.

Το πρόγραμμα ΣΥΝ – ΕΡΓΑΣΙΑ

Οι εισαγγελείς αναμένεται να κάνουν φύλο και φτερό τις οικονομικές δραστηριότητες του Μένιου Φουρθιώτη. Μεταξύ αυτών και η κομπίνα του προγράμματος ΣΥΝ – ΕΡΓΑΣΙΑ τηνοποία αποκάλυψε το Documento. Ο παρουσιαστής των trash εκποµπών εµφανίζεται να έχει λάβει, προτού τον πάρουν πρέφα στο υπουργείο Εργασίας επί Γιάννη Βρούτση, τουλάχιστον 100.000 ευρώ από το πρόγραµµα «Συν-Εργασία». Αυτό προκύπτει από την έρευνα που πραγµατοποίησαν οι ελεγκτές του ΕΦΚΑ, τις δηλώσεις που κατέθεσαν εταιρείες συµφερόντων του Φουρθιώτη αιτούµενες την ένταξή τους στον µηχανισµό στήριξης αλλά και από την προσωπική καρτέλα ασφαλισµένου του ίδιου του Φουρθιώτη, το περιεχόµενο της οποίας είναι σε γνώση του Documento.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter