«Διπλό» παραμονής για τον Παναιτωλικό, νίκησε 1-0 τον ΠΑΣ

«Διπλό» παραμονής για τον Παναιτωλικό, νίκησε 1-0 τον ΠΑΣ

Με γκολ του Ελντερ Μπαρμπόσα στο 20’ ο Παναιτωλικός άλωσε την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα και αύξησε τις πιθανότητες παραμονής του στην Σούπερ Λίγκα 1. Οι γηπεδούχοι ήταν αδιάφοροι βαθμολογικά, ενώ είχαν το μυαλό τους και στη ρεβάνς του ημιτελικού κυπέλλου με τον Ολυμπιακό που διεξάγεται τη Μ. Τετάρτη.

Στο ξεκίνημα του το παιχνίδι ήταν αναγνωριστικό και οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 20’ στην πρώτη τελική τους προσπάθεια. Ο Ντάλσιο έβγαλε εξαιρετική σέντρα στον αμαρκάριστο Μπαρμπόσα, ο οποίος με κεφαλιά νίκησε το Λοντίγκιν (0-1).

Ο ΠΑΣ είχε τον έλεγχο του αγώνα, ωστόσο δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις μπροστά από την εστία του Κνετ.

Στο 38’ ο Παναιτωλικός έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ με τον Ντουάρντε, ενώ στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Ελευθεριάδη. Αυτή ήταν η σημαντικότερη στιγμή τους στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η κατοχή μπάλας ήταν 75%-25% υπέρ της ομάδας του Αργύρη Γιαννίκη, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει τον Παναιτωλικό. Το παιχνίδι είχε πολλές και αδικαιολόγητες διακοπές και το σκορ τελικά δεν άλλαξε.

Ο Γ. Παπαδόπουλος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ελευθεριάδη, Πήλιο, Κάργα.

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Οικονομόπουλος (46’ Κρίζμαν), Κάργας, Παντελάκης, Σάλιακας, Λιάσος, Ντομίνγκεθ (64’ Παμλίδης), Κάστρο, Πήλιος, Ελευθεριάδης (64’ Νάουμετς), Μπρένερ (64’ Δούμτσης).

Παναιτωλικός: Κνετ, Μανθάτης (79’ Μαλής), Κωνσταντόπουλος, Καρασαλίδης, Ντάλσιο, Ντίας, Εντινγκά, Ντουάρτε (72’ Ταχάρ), Μεντόσα (85’ Καρέλης), Μπαρμπόσα, Βέργος (79’ Ματσόλα).

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter