Δολοφονία Καραϊβάζ: Ερώτημα ο ρόλος γυναίκας που τηλεφωνεί για ώρα από το σημείο του φονικού

Δολοφονία Καραϊβάζ: Ερώτημα ο ρόλος γυναίκας που τηλεφωνεί για ώρα από το σημείο του φονικού

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό κρίσιμων στοιχείων που θα οδηγήσουν στην ταυτότητα των δύο τουλάχιστον δραστών της εν ψυχρώ εκτέλεσης του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ

Οι αστυνομικοί βάζουν στο μικροσκόπιο όλα τα στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν στα ίχνη τους και κυρίως μελετούν το υλικό που έχουν καταγράψει κάμερες ακολουθώντας την πορεία της μηχανής αλλά και στη συνέχεια εντοπίζοντας πιθανό σημείο όπου την εγκατέλειψαν και συνέχισαν πεζή ή με άλλο μέσο την πορεία διαφυγής τους.

Από τις εικόνες από κάμερες ασφαλείας και τα βίντεο, τα οποία έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν οι αρχές, έχουν καταφέρει να σχηματίσουν ένα μέρος της διαδρομής που ακολούθησαν οι δράστες μετά τη δολοφονική επίθεση, πριν εγκαταλείψουν το σκουτεράκι, στο οποίο επέβαιναν.

Ο ρόλος μιας γυναίκας

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει και μια μαρτυρία για μια γυναίκα, η οποία φαίνεται να τηλεφωνεί για αρκετή ώρα, πριν φτάσει ο Γιώργος Καραϊβάζ στο σημείο της δολοφονίας. Στο πλαίσιο αυτό, εξετάζεται αν επικοινωνούσε με τους δύο δράστες.

Στο μεταξύ, το όχημα του δημοσιογράφου, το οποίο εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια δε φαίνεται να έχει κάποιο κοριό ή συσκευή εντοπισμού, το οποίο ενδεχομένως να είχαν τοποθετήσει οι δράστες για να γνωρίζουν ακριβώς τη διαδρομή του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter