Δολοφονία Καραϊβάζ: Που στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας

Δολοφονία Καραϊβάζ: Που στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας

Τα βίντεο που διέρρευσαν τα τελευταία 24ωρα από την περιοχή όπου δολοφονήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο δημοσιογράφος, Γιώργος Καραϊβάζ, αλλά και τα στοιχεία τα οποία έχουν καταθέσει μέχρι στιγμής οι μάρτυρες περνούν από το «μικροσκόπιο» των Αρχών, σε μία προσπάθεια να εντοπιστούν περαιτέρω στοιχεία τα οποία θα οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

«Επαγγελματικό χτύπημα»

Την εκτίμηση πως ο άνθρωπος ο οποίος εκτέλεσε εν ψυχρώ τον Γιώργο Καραϊβάζ ήταν πολύ καλά εκπαιδευμένος, ανέλυσε στο Mega ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, τονίζοντας ότι: «Ήταν ένας επαγγελματίας αυτός που σήκωσε το πιστόλι, δεν μπορείς να το κάνεις αν δεν είσαι εκπαιδευμένος», αναφερόμενος για τους πυροβολισμούς από κοντινή απόσταση με 13 σφαίρες, δέκα εκ των οποίων κατέληξαν στο σώμα του Καραϊβάζ, σύμφωνα με τη νεκροψία.

Προσπάθειες για την ανάκτηση των συνομιλιών

Σημαντικό ρόλο στην έρευνα για την υπόθεση Καραϊβάζ ενδέχεται να διαδραματίσει η ανάλυση των στοιχείων που πιθανώς υπήρχαν στο κινητό τηλέφωνο του δημοσιογράφου, σύμφωνα με τις Αρχές.

Η συσκευή βρισκόταν μέσα στη ζακέτα του δημοσιογράφου και πάνω της έχει καταλήξει μία από τις σφαίρες του εκτελεστή, με την αστυνομία να κάνει προσπάθειες ανάκτησης των συνομιλιών αλλά και πληροφοριών από εφαρμογές επικοινωνίας.

Έρευνες και στις φυλακές

Οι αξιωματικοί που ερευνούν τη δολοφονία του δημοσιογράφου προσανατολίζουν τις έρευνές τους και σε δίκτυο κρατουμένων μέσα στις φυλακές, σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN TV.  Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, οι Αρχές αναζητούν πληροφορίες όχι μόνο μέσα από συνομιλίες μεταξύ των κρατουμένων στα κελιά τους αλλά και σε τηλεφωνικές τους συνομιλίες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter