Δολοφονία Καραϊβάζ: Τα στοιχεία που εξετάζουν οι αρχές

Δολοφονία Καραϊβάζ: Τα στοιχεία που εξετάζουν οι αρχές

Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για την εξιχνίαση της εν ψυχρώ δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Απριλίου.

Διαβάστε επίσης: Μαφιόζικη εκτέλεση τις μέρες «νόμου και τάξης»

Οι αρχές αναζητούν τόσο τον ηθικό αυτουργό της υπόθεσης όσο και τους δύο εκτελεστές που πυροβόλησαν 13 φορές τον αστυνομικό συντάκτη. Μια σειρά καταθέσεων από πρόσωπα που κινούνται στο οικογενειακό, φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον του δημοσιογράφου έχει ξεκινήσει ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα από τις αναλύσεις που έχουν γίνει στο κινητό τηλέφωνο και το lap top του για την ανάσυρση συνομιλιών και μηνυμάτων. Στόχος είναι να εντοπιστούν οι επαφές του και τα μηνύματά του Γιώργου Καραϊβάζ ώστε να διαπιστωθεί αν δεχόταν απειλές τον τελευταίο καιρό.

Επιπλέον, οι αρχές ερευνούν τις κάμερες ασφαλείας τόσο στο σημείο που έγινε η δολοφονία αλλά και στα γύρω στενά ώστε να ανακαλύψουν την διαδρομή που ακολούθησαν οι δράστες μέχρι να φτάσουν έξω από το σπίτι του Γιώργου Καραϊβάζ.

Οι αστυνομικοί γνωρίζουν μέχρι στιγμής ότι οι δράστες έφθασαν δέκα λεπτά νωρίτερα στο σημείο της ενέδρας και εξαφανίστηκαν αμέσως μετά τη δολοφονία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter