Εβγαλε αντίδραση η ΑΕΚ, νίκησε 3-1 τον Αρη

Εβγαλε αντίδραση η ΑΕΚ, νίκησε 3-1 τον Αρη

H AEK, μετά την πεντάρα από τον Ολυμπιακό, έβγαλε αντίδραση, νίκησε 3-1 στο Χαριλάου τον Αρη, και έστειλε το μήνυμα ότι θα κυνηγήσει μέχρι το τέλος ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι γηπεδούχοι παραμένουν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά πλέον δεν έχουν περιθώρια για νέες απώλειες.

Η Ενωση «καθάρισε» με την υπόθεση νίκη στο πρώτο ημίχρονο, όπου προηγήθηκε με 3-0. Τα δύο από τα τρία γκολ προήλθαν από εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι στα οποία υπέπεσε ο Ροζ. Ο αμυντικός του Αρη στο 10’ ανέτρεψε τον Λόπες και στο 12 ο Τάνκοβιτς από τα 11 βήματα άνοιξε το σκορ (0-1). Το 0-2 έγινε στο 28’ σε μία υποδειγματική αντεπίθεση. Ο Ανσαριφάρντ τροφοδότησε τον Σιμάνκι, ο οποίος αν και βρέθηκε απέναντι στον Κουέστα, μοίρασε την μπάλα στον Βασιλαντωνόπουλο που σκόραρε.

Στο 33’ ο Ροζ ανέτρεψε τον Γαλανόπουλο και σωστά δόθηκε πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών μετέτρεψε σε γκολ στο 37’ ο Ανσαριφάρντ.

“Χρειαζόταν αυτή η νίκη, ήταν απαραίτητη. Ελπίζω να σταματήσουν τώρα τα ψέμματα και οι ανοησίες. Σήμερα θα είμαι λίγο υπερβολικός. Δώδεκα παίκτες πέρασαν κορωνοϊό. Επτά τραυματίες κατά μέσο όρο από τον Φεβρουάριο. Παρακαλώ μια εβδομάδα ηρεμίας μέχρι να χάσουμε ξανά», είπε στις δηλώσεις του ο Μ. Χιμένεθ.

Οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μέρος προσπάθησαν να μειώσουν το σκορ και τα κατάφεραν στο 56’ με τον Μαντσίνι.

«Όταν κάνεις τέτοια λάθη, γιατί αν δείτε τις στιγμές που δεχτήκαμε το γκολ, είναι παιδαριώδη τα λάθη μας. Ακόμα και μετά το πρώτο πέναλτι, όμως, είχαμε στιγμές με τον Μπερτόγλιο και τον Σίλβα, αλλά δεχτήκαμε το 0-2 μετά από δικό μας κόρνερ. Καταλαβαίνετε ότι όταν τρως τέτοια γκολ, δύσκολα παίρνεις κάτι. Είχαμε καλύτερη εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο, σκοράραμε το γκολ, είχαμε και μια φάση με το Σάσα που δε μας βγήκε, δε μπορέσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο», δήλωσε ο προπονητής του Αρη Ακης Μάντζιος.

O Αλεξέι Κουλμπάκοφ έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ροζ, Μπερτόλιο, Γκαρσία, Γαλανόπουλο, Σβάρνα, Λόπες, Σιμάνσκι, Νεντελτσιάρου, Τσιντώτα.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σάκιτς, Σούντγκρεν, Ροζ, Δεληζήσης (86’ Ματίγια), Σούντγκρεν (70’ Γκάνεα) Λούκας Σάσα, Τζέγκο, Μπερτόγλιο, Σίλβα (86’ Μήτρογλου), Μπρούνο (46’ Μάνος), Μαντσίνι (70’ Ματέο Γκαρσία).

ΑΕΚ (Μανόνο Χιμένεθ): Τσιντώντας, Λόπεθ, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Βασιλαντωνόπουλος (59’ Μιτάι), Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος (64’ Μάνταλος), Κρίστισιτς, Αλμπάνης, Γκαρσία (64’ Ολιβέιρα), Ανσαριφάρντ (76’ Κοσίδης).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter