Εθνική: Με δύο γκολ του Παυλίδη νίκησε σε φιλικό 2-1 την Ονδούρα

Εθνική: Με δύο γκολ του Παυλίδη νίκησε σε φιλικό 2-1 την Ονδούρα

Με σκόρερ τον Βαγγέλη Παυλίδη η Εθνική μας Ομάδα νίκησε 2-1 στην Τούμπα σε φιλικό την Ονδούρα και έκανε μία δυνατή προπόνηση ενόψει του δεύτερου αγώνα της στην προκριματική φάση του Μουντιάλ με αντίπαλο την Γεωργία που διεξάγεται την ερχόμενη Τετάρτη.

Ο Π. Μάνταλος ήταν ο μοναδικός από τους διεθνείς που ξεκίνησε το φιλικό και ήταν βασικός στον αγώνα με την Ισπανία. Η Εθνική μας, μετά το πρώτο δεκάλεπτο, ήταν πολύ καλή και δημιούργησε αρκετές φάσεις για γκολ, αλλά ήταν άστοχη στην τελική της προσπάθεια.

Στο 14’ έγινε το 1-0 με τον Παυλίδη μετά από ασίστ του Φορτούνη. Στο 20’ και στο 34’ ο Τζόλης βρέθηκε τετ α τετ με τον Μένιγιαρ, όμως δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα. Στο 31’ ο Μάνταλος είχε σουτ στο δοκάρι και στο 40’ η Ονδούρα ισοφάρισε με τον Ροντρίγκες (1-1).

Στο 59’ ο Παυλίδης σκόραρε για δεύτερη φορά με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Μασούρα και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 61’ ο Δουβίκας βρέθηκε απέναντι από τον Μένιγιαρ, όμως δεν μπόρεσε να τον νικήσει. Στο επόμενο λεπτό ο Μασούρας πλάσαρε με τον Αλβάρεζ να διώχνει την μπάλα πάνω από την γραμμή της εστίας της Ομάδας του.

Ο Ελβετός διαιτητής Ουρς Σνάιντερ έδειξε κίτρινη κάρτα στους Σβάρνα, Τζόλης, Μεχία, Φιγκερόα.

ΕΛΛΑΔΑ: Διούδης, Μαυρίας, Κυριακόπουλος (79’ Αλεξανδρόπουλος), Σβάρνας, Μαυροπάνος, Σιώπης, Μάνταλος (85’ Μπακασέτας), Φορτούνης (46’ Λημνιός), Τζόλης (46’ Δουβίκας), Παυλίδης (62’ Γιαννούλης), Γιακουμάκης (46’ Μασούρας).

ΟΝΔΟΥΡΑ: Μένιγιαρ, Ροντρίγκες, Φιγκερόα, Περέιρα, Άλβαρεζ, Μεχία (65’ Ρούμπιο), Ακόστα (66’ Α. Λόπεζ), Φλόρες, Μπένγκστον (66’ Μόγια), Έλις, Νούνιεζ (46’ Κ. Λόπεζ).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter