Εισαγγελέας για την 36χρονη με το βιτριόλι: «Ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα»

Εισαγγελέας για την 36χρονη με το βιτριόλι: «Ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα»

Την παραπομπή σε δίκη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας της 36χρονης που έριξε το βιτριόλι στην 35χρονη Ιωάννα , εισηγήθηκε στο αρμόδιο για να αποφανθεί τελικώς δικαστικό συμβούλιο, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Γιώργος Νούλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εισαγγελικός λειτουργός που μελέτησε τα στοιχεία της δικογραφίας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η 36χρονη κατηγορούμενη που είναι προσωρινά κρατούμενη είχε πρόθεση να σκοτώσει το θύμα.

Αυτό καταδεικνύουν σύμφωνα με τον κ.Νούλη τα στοιχεία των εγκληματολογικών εργαστηρίων της Ασφάλειας από τα οποία προκύπτει η ποσότητα και η πυκνότητα του υλικού που χρησιμοποίησε.

Στη δικογραφία υπάρχουν πολλά ακόμα στοιχεία, όπως υλικό καμερών από την περιοχή του γραφείου που εργαζόταν το θύμα καθώς και μαρτυρικές καταθέσεις από τις οποίες προκύπτει ο σχεδιασμός της εγκληματικής ενέργειας.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις πριν από λίγες ημέρες , λίγο πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από την επίθεση με το βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας, η δράστιδα ομολόγησε τελικά την πράξη της και ζήτησε συγγνώμη γι’ αυτήν.

Σε συμπληρωματική απολογία της στον ανακριτή αποδέχτηκε ότι αυτή είναι η δράστης της βίαιης και ακραίας επίθεσης που τελέστηκε στην είσοδο της εργασίας της του θύματος ,στις 20 Μαϊου 2020.

Αντίθετα , στην απολογία της, στις 16 Ιουνίου 2020, είχε κάνει χρήση του δικαιώματος σιωπής.

Ως “δικαιολογία” για την πράξη της επικαλέστηκε τώρα ότι θεωρούσε το θύμα υπεύθυνο για την κακή εξέλιξη που είχε μία ερωτική σχέση της.

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή του ίδιου του θύματος : «Με κοίταξε στα μάτια , αφηγήθηκε η βαριά λαβωμένη κοπέλα, και χωρίς να μου πει τίποτα μου πέταξε στο πρόσωπο κάποιο καυστικό υγρό. Αυτή μετά έφυγε τρέχοντας από τη γυάλινη πόρτα εξόδου προς άγνωστη κατεύθυνση. Εγώ αρχικά κοίταξα τη μπλούζα μου γιατί νόμιζα ότι μου έριξε καυτό καφέ αλλά αυτό άρχισε να μυρίζει άσχημα και μου φάνηκε ότι είναι κάποιο καυστικό υγρό γιατί κατάλαβα ότι ήταν παχύρρευστο. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να τρέξω αμέσως στο απέναντι φαρμακείο, ενώ παράλληλα ούρλιαζα από τους πόνους, για βοήθεια…».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter