Εκδόσεις Ψυχογιός: Νέες κυκλοφορίες στις 22/4/21

Εκδόσεις Ψυχογιός: Νέες κυκλοφορίες στις 22/4/21

Το εκδοτικό μας πρόγραμμα ολοκληρώνεται για τον μήνα Απρίλιο με μοναδικούς τίτλους ενώ οι εκστρατείες προώθησης σε τηλεόραση και ραδιόφωνο συνεχίζονται δυναμικά.

Το νέο ιστορικό μυθιστόρημα της Σοφίας Βόικου, ΝΥΦΙΚΟ ΑΠΟ ΠΟΡΦΥΡA, θα προκαλέσει αίσθηση. Η ιστορία εκτυλίσσεται στο γραφικό Μελένικο και έρχεται να μας θυμίσει ότι οι άνθρωποι γίνονται ήρωες παρά τη θέλησή τους.

Στην ξένη λογοτεχνία σάς παρουσιάζουμε τις 20.000 ΛΕΥΓΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ του Ιούλιου Βερν, ένα από τα σπουδαιότερα μυθιστορήματα που γράφτηκαν ποτέ, που έρχονται να συμπληρώσουν την κλασική σειρά ξένης λογοτεχνίας των Εκδόσεων Ψυχογιός την οποία διευθύνει ο Ηλίας Μαγκλίνης. Σε αντίθεση με τις περισσότερες εκδόσεις που κυκλοφορούν στην αγορά, η συγκεκριμένη έχει μεταφρασμένο το πλήρες κείμενο και περιλαμβάνει επίμετρο. Αναμφίβολα αποτελεί μια έκδοση που απευθύνεται σε αναγνώστες όλων των ηλικιών.

Οι προτάσεις ενηλίκων συμπληρώνονται με το νέο βιβλίο του Λεωνίδα Γεωργιάδη με τίτλο ΕΥ ΖΗΝ. Ένα βιβλίο που προλογίζεται από τον Peter Economides και θα μας βοηθήσει να ανακτήσουμε τη χαμένη μας αυτοπεποίθηση φθάνοντας στην ευδαιμονία.

Στο παιδικό εκδοτικό πρόγραμμα ξεχωρίζει η νέα σειρά που αποτελείται από τα βιβλία ΠΡΩΤΕΣ 100 ΛΕΞΕΙΣ, ΠΡΩΤΑ 100 ΖΩΑΚΙΑ, ΠΡΩΤΑ 100 ΟΧΗΜΑΤΑ. Με υπέροχες εικόνες και ένα διασκεδαστικό παιχνίδι μνήμης με παραθυράκια, τα βιβλία αυτά βοηθούν τα μικρά παιδιά να κατανοήσουν διάφορες έννοιες και να μιλήσουν.

Ξεχωριστή θέση κατέχουν οι δύο τίτλοι ΜΑΘΑΙΝΩ ΜΕ ΚΥΒΟΥΣ, με θέμα το Διάστημα και τους δεινόσαυρους. Τοποθετώντας τον έναν κύβο πάνω στον άλλο, τα παιδιά µαθαίνουν τα χρώµατα, τα σχήµατα και τους αριθµούς από το 1 ως το 10, ενώ με το βιβλιαράκι ανακαλύπτουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το Διάστημα και για τους δεινόσαυρους αντίστοιχα.

Κυκλοφορεί, επίσης, η συλλεκτική κασετίνα ROALD DAHL, που περιέχει τα 9 βιβλία του συγγραφέα που κυκλοφορούν σε σκληρόδετη έκδοση. Ένα απίθανο δώρο για μικρούς και μεγάλους θαυμαστές του Νο 1 παραμυθά στον κόσμο!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter