ΕΛΑΣ-Λάρισα: Στο Εσωτερικών Υποθέσεων η καταγγελία για κακοποίηση 13χρονου

ΕΛΑΣ-Λάρισα: Στο Εσωτερικών Υποθέσεων η καταγγελία για κακοποίηση 13χρονου

Οργή και αγανάκτηση έχει προκαλέσει η είδηση της καταγγελίας για επίθεση αστυνομικών σε βάρος ανήλικων παιδιών σε πάρκο της Λάρισας, που είχαν ως αποτέλεσμα την απάνθρωπη μεταχείριση ενός 13χρονου από τα όργανα της τάξης, που σύμφωνα με πληροφορίες, του έσπασαν το χέρι!

Τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε – με εντολή του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγου Μιχάλη Καραμαλάκη – η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων των σωμάτων ασφαλείας Βορείου Ελλάδος. Στην ανακοίνωση του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρεται ακόμη ότι για το περιστατικό έχει διαταχθεί και διοικητική διερεύνηση.

Την καταγγελία δημοσιοποίησε η Αγωνιστική Παρέμβαση Εκπαιδευτικών Λάρισας, η οποία καλεί το ΔΣ της ΕΛΜΕ Λάρισας «να πάρει θέση και μαζί με όλα τα σωματεία σε όλη τη χώρα να ορθώσουν ασπίδα προστασίας και υπεράσπισης των παιδιών μας».

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, αστυνομικοί της ασφάλειας στη Λάρισα, την 30ή Μαρτίου, στη διάρκεια ελέγχου παρέας 13χρονων, στην προσπάθειά τους να ακινητοποιήσουν έναν από τους εφήβους, του έσπασαν το χέρι και στη συνέχεια, αντί να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο, τον οδήγησαν σε αστυνομικό τμήμα, όπου παρέμεινε για δύο ώρες, ώσπου να ενημερωθούν οι γονείς του.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter