Ενστάσεις για τις προσλήψεις 100 θέσεων γραμματέων σε δικαστήρια – δικαστικές υπηρεσίες

Ενστάσεις για τις προσλήψεις 100 θέσεων γραμματέων σε δικαστήρια – δικαστικές υπηρεσίες

Σειρά ενστάσεων έχει κατατεθεί από υποψηφίους σχετικά με τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν στις 5 Μαρτίου 2021 από το ΑΣΕΠ για τις 100 θέσεις γραμματέων σε δικαστήρια και δικαστικές υπηρεσίες από επιλαχόντες διαγωνισμού του 2017.

Πρόκειται για την πρόσληψη 100 θέσεων κλάδου ΔΕ Γραμματέων από τον πίνακα επιλαχόντων της Προκήρυξης 8Κ/2017 του ΑΣΕΠ . Οι οριστικοί πίνακες των υποψηφίων είχαν αναρτηθεί στις 17 Απριλίου 2019 με βάσει τα μόρια που είχαν συγκεντρώσει και στη συνέχεια έγιναν οι προσλήψεις.

Σύμφωνα με σχετικές ανακοινώσεις η επιλογή των διοριστέων από τον πίνακα των επιλαχόντων θα πραγματοποιούνταν ύστερα από τον έλεγχο των προσόντων, κριτηρίων και ιδιοτήτων των επιλαχόντων της προκήρυξης (8Κ/2017), βάσει των δικαιολογητικών που είχαν συνυποβληθεί με την αίτηση συμμετοχής τους στη διαδικασία και με τη σειρά που είχαν αυτοί στους πίνακες κατάταξης του κλάδου ΔΕ Γραμματέων.

Μάλιστα «προσόντα ή ιδιότητες που αποκτήθηκαν μετά τη λήξη της προθεσμίας (07/08/2017) υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στην προκήρυξη, δεν εξετάζονται» επισημαίνονταν.

Ωστόσο σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν στις ενστάσεις τους οι καταγγέλλοντες σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr, οι νέες προσλήψεις είχαν διαφορετική μοριοδότηση σε σχέση με τον οριστικό πίνακα κατάταξης του 2019. Το ερώτημα που τίθεται είναι κατά πόσο μπορούσαν να αλλοιωθούν τα οριστικά αποτελέσματα του 2019 σε ότι αφορά τη μοριοδότηση και εάν όντως υπήρξαν περιπτώσεις που όπως καταγγέλλεται αφαιρέθηκαν μόρια εμπειρίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter