Επεισόδια οπαδών πριν και μετά τον αγώνα Πανιωνίου – Ηλιούπολης με τρεις τραυματίες

Επεισόδια οπαδών πριν και μετά τον αγώνα Πανιωνίου – Ηλιούπολης με τρεις τραυματίες
φωτο αρχείου

Oσοι επιμένουν ότι πρέπει ο κόσμος να ξαναγυρίσει στα γήπεδα, ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτούν λίγο, αφού κανείς μυαλό δεν βάζει και τα επεισόδια ακόμα και τώρα, που οι αγώνες γίνονται χωρίς θεατές, δίνουν και παίρνουν…

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα (9/5) έξω από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης λίγη ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα του Πανιωνίου με την Ηλιούπολη για την Football League. Επεισόδια που επαναλήφθηκαν μετά τη λήξη του αγώνα κατά την αποχώρηση των φιλοξενούμενων από το γήπεδο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα liganews κατά την άφιξη της αποστολής της Ηλιούπολης στο γήπεδο υπήρξαν εκτεταμένα επεισόδια Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ «την αποστολή της Ηλιούπολης συνόδευαν οπαδοί άλλης ομάδας (!), οι οποίοι είχαν άγρια συμπλοκή με φίλους του Πανιωνίου που βρίσκονταν στο σημείο. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι οπαδοί έφεραν πάνω τους μέχρι και μαχαίρια».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν τρία άτομα, τα οποία φέρουν τραύματα και από αιχμηρό αντικείμενο. Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων προκειμένου να τερματίσει τη συμπλοκή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter