«Τελεσίγραφο» ΣΥΡΙΖΑ σε Τασούλα για τις ονομαστικές ψηφοφορίες στη Βουλή

«Τελεσίγραφο» ΣΥΡΙΖΑ σε Τασούλα για τις ονομαστικές ψηφοφορίες στη Βουλή

Στην αλλαγή του τρόπου λειτουργίας του Κοινοβουλίου επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ, με την Όλγα Γεροβασίλη να προειδοποιεί τον πρόεδρο της Βουλής για αποχώρηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τις ονομαστικές ψηφοφορίες στην περίπτωση που δεν καταργηθεί η διάτρητη διαδικασία της επιστολικής ψήφου που υιοθετήθηκε με πρόφαση την πανδημία.

Το ζήτημα έθεσε η κ. Γεροβασίλη κατά τη διάρκεια της Διάσκεψης των Προέδρων, με τον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, να επικαλείται τεχνικούς λόγους του συστήματος. Τότε, η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε την κλήση της εταιρίας για επίσημη ενημέρωση, επαναλαμβάνοντας την προειδοποίηση που διατύπωσε στο τελευταίο πολιτικό συμβούλιο ο Αλέξης Τσίπρας.

Παράλληλα, η Γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να επανέλθει σε πλήρη σύνθεση η λειτουργία της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής, επικαλούμενη την άρση ορισμένων περιορισμών, όπως το άνοιγμα των Λυκείων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ το Σώμα της Διάσκεψης αποτελείται από 25 μέλη, την περίοδο της καραντίνας λειτουργεί με έναν εκπρόσωπο από κάθε κόμμα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter