Ζάκυνθος: Τρεις συλλήψεις για τη δολοφονία της συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη

Ζάκυνθος: Τρεις συλλήψεις για τη δολοφονία της συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη

Στη σύλληψη τριών ατόμων για τη δολοφονία της συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη, που πρόσφατα έπεσε και ο ίδιος νεκρός από τα πυρά αγνώστων, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ σύμφωνα με το imerazante.gr.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι εντοπίστηκαν από τις αρχές ένα χρόνο μετά τη δολοφονία της γυναίκας η οποία είχε σημειωθεί τον Ιούνιο του 2020 στην περιοχή του Αγίου Σώστη, μεταφέρθηκαν μέσα στη νύχτα με σκάφος του λιμενικού στην Κυλλήνη και από εκεί, κατευθείαν στη ΓΑΔΑ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντέμης Κορφιάτης έπεσε νεκρός σε ενέδρα θανάτου στο κέντρο της Ζακύνθου στις 7 Μαΐου, όταν άγνωστοι τον γάζωσαν με 19 σφαίρες. Η δολοφονία του ήρθε σχεδόν έναν χρόνο μετά από εκείνη της γυναίκας του. Ήταν Ιούνιος του 2020 όταν η 37χρονη έπεφτε νεκρή σε επίθεση που δέχτηκε ενώ ήταν συνοδηγός σε σκουτεράκι που οδηγούσε ο σύζυγός της. Απ’ τα πυρά είχε τραυματιστεί σοβαρά και ο Κορφιάτης.

Για τη δολοφονία της συζύγου του, ο Ντέμης Κορφιάτης είχε καταθέσει στην εισαγγελία πρωτοδικών Ζακύνθου λεπτομερή αναφορά κατονομάζοντας τον Έλληνα «πληρωμένο» εκτελεστή, που τότε είχε αποσπάσει το ταχύπλοο διαφυγής από μεγάλη οικογένεια εφοπλιστών στην οποία κατά το παρελθόν είχε εργαστεί ως σωματοφύλακας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter