Η αποστομωτική απάντηση Τζανάκη στην ερώτηση για τον Τσίπρα και το εμβόλιο της AstraZeneca

Η αποστομωτική απάντηση Τζανάκη στην ερώτηση για τον Τσίπρα και το εμβόλιο της AstraZeneca

Πιστό στη γραμμή της ΝΔ, ούτε δευτερόλεπτο δεν έχασαν οι δημοσιογράφοι της πρωινής εκπομπής του MEGA να ρωτήσουν τον καθηγητή πνευμονολογίας και αντιπρόεδρος της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας Νίκο Τζανάκη τον οποίο και είχαν καλεσμένο για τις χθεσινές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα κι αν πράγματι ξεσκαρτάρουμε το εμβόλιο της AstraZeneca.

«κ. Τζανάκη συγγνώμη κιόλας θα σας βάλουμε σε μια διαδικασία αλλά τελικά ξεσκαρτάρουμε το εμβόλιο AstraZeneca όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας. Πήγε η κυβέρνηση να ξεστοκάρει και μετά θα έρθουν τα καλά εμβόλια;» τον ρώτησαν χαμογελαστοί χωρίς ωστόσο να περιμένουν την αποστομωτική απάντηση που τους έδωσε ο καθηγητής.

Ο καθηγητής επισήμανε ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει ένα πολύ ωραίο κομμάτι στη δήλωσή του που λέει ότι το εμβόλιο της AstraZeneca είναι ασφαλές και αποτελεσματικό και κάλεσε τους πολίτες να το κάνουν αφού όπως λένε οι επιστήμονες οι τυχόν παρενέργειες είναι απειροελάχιστες.

Πάνω από 700 διασωληνωμένοι όλο τον Μάιο

Παράλληλα, ο κ. Τζανάκης ανέφερε ότι ο αριθμός των διασωληνωμένων στις ΜΕΘ θα είναι μεγαλύτερος από 700 για όλο τον μήνα και όπως εκτιμά, η μείωση του αριθμού αυτού στους κάτω από 500 θα έρθει «μετά τα μέσα Ιουνίου».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter