Η δημόσια συγγνώμη του Μπαλάσκα στον Ραγκούση για το «πολιτικό ζώον»

Η δημόσια συγγνώμη του Μπαλάσκα στον Ραγκούση για το «πολιτικό ζώον»

Δημόσια συγγνώμη μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ ζήτησε σήμερα ο Σταύρος Μπαλάσκας από τον Γιάννη Ραγκούση τον οποίο και είχε χαρακτηρίσει στα μέσα Δεκεμβρίου «πολιτικό ζώον».

Διαβάζοντας ένα κείμενο ο Σταύρος Μπαλάσκας επισήμανε πως δεν είχε σκοπό να προσβάλει την τιμή και την υπόληψή του.

«Σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούσα να προσβάλω την τιμή και την υπόληψή του … ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο και με τα λεγόμενά μου στην εκπομπή του ΣΚΑΪ σαφώς δεν εννοούσα κάτι το υποτιμητικό προς το πρόσωπό του. Ούτε καν σαν σκέψη δεν πέρασε κάτι τέτοιο από το νου μου, λόγω του ότι ποτέ δεν υπήρξα υβριστής και συκοφάντης και ατυχώς παρεξηγήθηκα από τον κ. βουλευτή. Ανακαλώ στο σύνολο τις δηλώσεις μου. Εφόσον αναφέρει πως εθίχθη προσωπικά, του ζητώ δημόσια συγγνώμη σεβόμενος τους αιρετούς και την Δημοκρατία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η δημόσια συγγνώμη που έγινε δεκτή από τον Γιάννη Ραγκούση, ήρθε αφότου ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, έστειλε δύο εξώδικα διά μέσω του δικηγόρο του Ευάγγελο Γεωργακόπουλο, στον Σταύρο Μπαλάσκα. 

Μετά τη συγγνώμη, ο Γιάννης Ραγκούσης έγραψε χαρακτηριστικά στο facebook 

Δήλωσή μου μετά τη ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ του κ. Μπαλάσκα στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ «Σήμερα».

Στις 14 Δεκεμβρίου ο κ. Μπαλάσκας, αστυνομικός και εκτελεστικό μέλος της ΠΟΑΣΥ, προέβη σε διαστρέβλωση της κοινοβουλευτικής μου ομιλίας για τους αστυνομικούς, τις οικογένειες και τα παιδιά τους -συνοδεία ύβρεων- στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ «Σήμερα».

Αναγκάστηκα να προχωρήσω στην έσχατη επιλογή για την προστασία της πολιτικής και προσωπικής μου τιμής και υπόληψης, κοινοποιώντας του δύο εξώδικες δηλώσεις μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου μου κ.Ευάγγελου Γεωργακόπουλου, καλώντας τον να αποκαταστήσει την ΑΛΗΘΕΙΑ των λεγομένων μου.

Προς τιμήν του ο κ. Μπαλάσκας, σήμερα το πρωί από την ίδια τηλεοπτική εκπομπή, ζήτησε δημόσια ΣΥΓΓΝΩΜΗ από εμένα ανακαλώντας στο σύνολο τις δηλώσεις του.

Τη ΣΥΓΓΝΩΜΗ αυτήν την αποδέχομαι και θεωρώ ότι το ζήτημα έληξε.

Η σημερινή αυτή εξέλιξη επαληθεύει απολύτως την ορθότητα της επιλογής κάθε πολίτη όπως και κάθε πολιτικού να προσφεύγει στη λύση της νομικής προστασίας, προκειμένου να αποκρούσει τη συκοφαντία, τη δυσφήμιση, καθώς και την παραπληροφόρηση της κοινωνίας.

Δείτε εδώ την αρχική δήλωση και τη σημερινή δημόσια συγγνώμη του κ. Μπαλάσκα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter