Η διάγνωση για τον Κρίστιαν Ερικσεν: «Υπέστη καρδιακή προσβολή, θα του τοποθετηθεί βηματοδότης»

Η διάγνωση για τον Κρίστιαν Ερικσεν: «Υπέστη καρδιακή προσβολή, θα του τοποθετηθεί βηματοδότης»

Ο Κρίστιαν Έρικσεν υπέστη ανακοπή καρδιάς στο παιχνίδι με την Φινλανδία και θα του τοποθετηθεί βηματοδότης», είναι η διάγνωση των γιατρών που παρακολουθούν τον άτυχο διεθνή άσο της Ιντερ και της εθνικής ομάδας της Δανίας, όπως ανακοίνωσε επίσημα σήμερα (17/7) η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Δανίας. Κάτι τέτοιο βέβαια σημαίνει πως η ποδοσφαιρική καριέρα του Ερικσεν τελείωσε άδοξα, όμως στάθηκε τυχερός γιατί κέρδισε τη ζωή του…

Αναλυτικά η ενημέρωση της Π.Ο. Δανίας:

«Μετά την επικοινωνία του γιατρού της εθνικής ομάδας, Μόρτεν Μπόεσεν με τους ειδικούς καρδιολόγους του νοσοκομείου Rigshospitalet και τον Κρίστιαν Έρικσεν, η κατάσταση έχει ως εξής:

Μετά από διάφορες εξετάσεις, αποφασίστηκε ότι θα πρέπει να του εμφυτευθεί βηματοδότης (ICD). Η συσκευή είναι απαραίτητη μετά από καρδιακή προσβολή εξαιτίας αρρυθμιών. Ο Κρίστιαν έχει αποδεχθεί τη λύση και το πλάνο έχει εγκριθεί από Δανούς και ξένους ειδικούς, που όλοι πρότειναν την ίδια αντιμετώπιση. Προτείνουμε σε όλους να σεβαστούν την ηρεμία και την ιδιωτικότητα του Κρίστιαν και της οικογένειά του».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter