Η Εθνική άρεσε στο πρώτο ημίχρονο, νίκησε 2-1 τη Νορβηγία

Η Εθνική άρεσε στο πρώτο ημίχρονο, νίκησε 2-1 τη Νορβηγία

Η Εθνική Ομάδα νίκησε σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στη Μάλαγα της Ισπανίας 2-1 τη Νορβηγία και έδειξε πως «χτίσει» χαρακτήρα. Το ζητούμενο βέβαια είναι να έχει διάρκεια η καλή της απόδοση.

H «γαλανόλευκη» μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, ήταν πολύ καλή στο πρώτο ημίχρονο, κυρίως στα άκρα, αλλά στο δεύτερο έπεσε ο ρυθμός της και είχε παθητικό ρόλο.

Στο 21’ το σκορ ήταν ήδη 2-0. Στο 13’ ο Πέλκας έβγαλε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Μασούρα κι αυτός νίκησε τον Χάνσεν (1-0). Στο 21’ ο Τσιμίκας έκανε το γύρισμα μέσα από την περιοχή και αριστερά και ο Ανδρούτσος από το ύψος της περιοχής πλάσαρε εύστοχα και ανέβασε το δείκτη του σκορ (2-0). Αυτό ήταν το παρθενικό του γκολ με την Εθνική.

Στο 43’ το σουτ του Μέλινγκ δεν ανησύχησε τον Βλαχοδήμο.

Στο δεύτερο μέρος η Νορβηγία μπήκε δυνατά και μείωσε το σκορ στο 64’. Ο Έντεγκααρντ εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Στράντμπεργκ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα (2-1).

Στις καθυστερήσεις ο Βλαχοδήμος βρήκε γρήγορα και μπλόκαρε την μπάλα πριν τον «εκτελέσει» ο Χάαλαντ.

Νορβηγία: Χάνσεν, Γκρέγκερσεν, Στράντμπεργκ, Άγιερ (88’ Χάντσε-Ολσεν), Μέλινγκ (69’ Μπιόρκαν), Μίντσο (46’ Σόρλοθ), Μπεργκ (69’ Άουρσνες),

Θόρσμπι (46’ Θόρστβεντ), Έντεγκααρντ, Ζακάριασεν (46’ Ράιερσον), Χάαλαντ.

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Παπαδόπουλος, Μαυροπάνος, Τζαβέλλας, Ανδρούτσος (94’ Μπακάκης), Γαλανόπουλος (57΄Ζέκα), Μάνταλος (57’ Μπακασέτας), Μπουχαλάκης (75’ Σιώπης), Τσιμίκας, Μασούρας (57’ Τζόλης), Πέλκας (75’ Παυλίδης).

*** «Fair play για τους μετανάστες εργάτες», ήταν το μήνυμα που αναφερόταν στις μπλούζες των Νορβηγών ποδοσφαιριστών ως ένδειξη αλληλεγγύης στους χιλιάδες εργαζόμενους στα γήπεδα του Κατάρ. Οι Σκανδιναβοί είχαν εξετάσει μέχρι και το ενδεχόμενο να κάνουν μποϊκοτάζ στο Μουντιάλ του 2022, λόγω των αλλεπάλληλων καταγγελιών για τις απάνθρωπες συνθήκες κάτω από τις οποίες ζουν κι εργάζονται οι μετανάστες στην αραβική χώρα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter