Η επιστροφή της Σκωτίας, το σερί της Τσεχίας και το ελληνικό ενδιαφέρον στη Σεβίλλη

Η επιστροφή της Σκωτίας, το σερί της Τσεχίας και το ελληνικό ενδιαφέρον στη Σεβίλλη
  • Πολλές στοιχηματικές επιλογές και συνδυαστικά στοιχήματα από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει και το σημερινό πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ολοκληρώνεται η πρώτη αγωνιστική στον 4ο όμιλο με τον αγώνα Σκωτία-Τσεχίαο οποίος θα διεξαχθεί στη Γλασκώβη. Μετά από 25 χρόνια επιστρέφει σε τελικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος η Σκωτία. Επτά σερί συμμετοχές σε τελικά συμπληρώνει η Τσεχία. Στο πρώτο ματς του ομίλου η Αγγλία κέρδισε με 1-0 την Κροατία.

Τα άλλα 2 σημερινά παιχνίδια είναι για τον 5ο όμιλο. Στην Αγία Πετρούπολη θα αναμετρηθούν η Πολωνία και η Σλοβακία. Στη Σεβίλλη θα διεξαχθεί ο αγώνας της Ισπανίας με τη Σουηδία, ο οποίος έχει και ελληνικό ενδιαφέρον αφού οι 2 ομάδες βρίσκονται στον ίδιο όμιλο με την Εθνική μας Ομάδα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το σημερινό πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος:

  • 16:00 Σκωτία-Τσεχία
  • 19:00 Πολωνία-Σλοβακία
  • 22:00 Ισπανία-Σουηδία

Περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές για κάθε αγώνα

Το Pamestoixima.gr προσφέρει καθημερινά περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές για κάθε παιχνίδι του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Και οι τρεις σημερινοί αγώνες, Σκωτία-Τσεχία, Πολωνία-Σλοβακία και Ισπανία-Σουηδία, παίζονται με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

Προσφέρονται ακόμα από το Pamestoixima.gr οι ακόλουθες προωθητικές ενέργειες, για τις οποίες ισχύουν όροι και προϋποθέσεις:

  • Money Back
  • 2-0 & Έληξε
  • Σκορ 3
  • Boost Νίκης

Euro Game με έπαθλο 100.000 ευρώ από το Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρείτε και το Euro Game, το νέο παιχνίδι με εγγυημένο έπαθλο 100.000 ευρώ.

Κάθε ημέρα οι παίκτες απαντούν σε ερωτήσεις για το Ευρωπαϊκό και συγκεντρώνουν βαθμούς. Κάθε σωστή απάντηση τους φέρνει πιο κοντά στο μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Στην παραπάνω προσφορά ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Η συμμετοχή στην ενέργεια είναι δωρεάν και δεν απαιτείται καμία συμμετοχή στα τυχερά παίγνια.

 Συνδυαστικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις

 Το Pamestoixima.gr έχει ετοιμάσει και τρία συνδυαστικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις για τα σημερινά παιχνίδια:

  • Σκωτία-Τσεχία: Over 9,5 κόρνερ στον αγώνα / Πολωνία-Σλοβακία: Ο Λεβαντόφσκι να σκοράρει / Ισπανία-Σουηδία: Ομάδα με τα περισσότερα κόρνερ η Ισπανία.
  • Σκωτία-Τσεχία: Ισοπαλία στο 1ο ημίχρονο / Πολωνία-Σλοβακία: Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες / Ισπανία-Σουηδία: Ο Μοράτα να σκοράρει.
  • Σκωτία-Τσεχία: Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες / Πολωνία-Σλοβακία: Over 9,5 κόρνερ στον αγώνα / Ισπανία-Σουηδία: Τελευταία ομάδα που θα σκοράρει η Σουηδία
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter