Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα ζητήσει ξένους διαιτητές στο μπάσκετ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα ζητήσει ξένους διαιτητές στο μπάσκετ

Με δηλώσεις του στο Metropolis 95.5 της Θεσσαλονίκης ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος ξεκαθάρισε πως θα ζητήσει αλλαγή της προκήρυξης του πρωταθλήματος της Basket League έτσι ώστε να σφυρίζουν ξένοι διαιτητές, όπως συμβαίνει με το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5 ο Θ. Χατζόπουλος με αφορμή τα παράπονα του ΠΑΟΚ για τη διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΚ στον 3ο προημιτελικό του πρωταθλήματος:

«Η φωνή μου είναι κλεισμένη από τον αγώνα και τις διαμαρτυρίες και τα γαλλικά – ισπανικά που φώναζα όταν μας πετούσαν μπουκάλια. Τόσα χρόνια στον ΠΑΟΚ βιώσαμε την αδικία και την βίωσα ξανά, εγώ είδα το καλάθι καθισμένος σε καρέκλα και δεν το είδε ο διαιτητής που ήταν όρθιος και μέσα στο γήπεδο. Το είδα εγώ και όλη η Ελλάδα. Η ένσταση δεν θα άλλαζε κάτι και θα γινόταν ένα μπάχαλο ενώ μπορεί να μην τελείωναν κιόλας τα πλέι οφ. Θα πρέπει να αλλάξει το καθεστώς με τη διαιτησία, να υπάρχει αξιολόγηση και να τιμωρούνται οι διαιτητές πηγαίνοντας σπίτι του.

Θα ζητήσω να αλλάξει η προκήρυξη και να έχουμε πλέον ξένους διαιτητές για να μην διαλύσουμε την υγεία μας και να μας παίζουν δίκαια. Μέσα στο ΟΑΚΑ φώναζαν ”Βούλγαροι, Βούλγαροι” και κανείς δεν έκανε τίποτα. Τα μπουκάλια τα έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια στα γήπεδα, αλλά το Βούλγαροι δεν μπορώ να το δεχθώ».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter