Η Λαμία έστησε… μπλόκο στον ΠΑΟ (0-0)

Η Λαμία έστησε… μπλόκο στον ΠΑΟ (0-0)

H Λαμία μπλόκαρε τον Παναθηναϊκό και απέσπασε ισοπαλία στην Λεωφόρο (0-0) με κορυφαίο παίκτης της, τον Ντέβις Επασί. Ο βαθμός είναι σημαντικός για τους φιλοξενούμενους, καθώς διατήρησαν τους δύο βαθμούς διαφορά από την ουραγό ΑΕΛ.

«Ηταν ένας δύσκολος αγώνας και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο μας μπλόκαραν πολύ καλά οι αντίπαλοι. Η Λαμία δεν μας άφησε ελεύθερους χώρους, αλλά και εμείς δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Σίγουρα μπορούμε να τα πάμε καλύτερα. Από ένα σημείο και μετά παίξαμε πολύ… φιλοσοφημένο ποδόσφαιρο», είπε αρχικά στις δηλώσεις του ο προπονητής του Παναθηναϊκού Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος συνέχισε λέγοντας ότι «είδα κάποια αρνητικά πράγματα, αλλά δεν θέλω να μιλήσω γι΄ αυτά. Ασφαλώς πρέπει να γίνουμε πιο γρήγοροι, πιο δημιουργικοί και καλύτεροι στα τελειώματα. Θα μπορούσαμε να νικήσουμε, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας θα μπορούσαμε ακόμη και να χάσουμε. Δεν είμαστε χαρούμενοι με τέτοια αποτελέσματα αν και γνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε να κερδίζουμε σε όλα τα παιχνίδια».

Οι σημαντικότερες φάσεις για το τριφύλλι δημιουργήθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 65’ ο Καρλίτος πήρε τη μπάλα στα δεξιά της περιοχής, έτρεξε παράλληλα, πέρασε όποιον αντίπαλο βρήκε μπροστά του, έκανε και το σουτ με το αριστερό, αλλά ο Επασί έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 76’ μετά από σέντρα του Μολό, ο Μακέντα πήρε την κεφαλιά προς τον Αϊτόρ, ο οποίος σούταρε και ο Επασί απέκρουσε. Η μπάλα έφτασε στον Μακέντα που έκανε ένα δυνατό σουτ, όμως ο Γάλλος γκολκίπερ με σωτήρια επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ.

Χαρούμενοι

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι με το 0-0, είμαστε χαρούμενοι με τον βαθμό», δήλωσε ο προπονητής της Λαμίας Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος πρόσθεσε: «Πραγματικά αυτά τα παιδιά προσπαθούν για το καλύτερο.

Παίξαμε έναν αγώνα σε βαρύ αγωνιστικό χώρο με τον Παναιτωλικό, ακολούθησε ένα αντίστοιχο με τον Απόλλωνα, προχωρήσαμε με το απαραίτητο rotation για να ανταποκριθούν και το έκαναν. Παίζαμε ουσιαστικά με δέκα παίκτες στο τέλος με τον Τζανδάρη να αγωνίζεται με πρόβλημα στον προσαγωγό. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Πολύτιμος βαθμός τόσο για την ψυχολογία μας, όσο και για την βαθμολογική μας θέση».

Ο Θ. Τζήλος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Καρλίτος, Μολό, Ρόμανιτς.

Παναθηναϊκός (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Μολό, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Αλεξανδρόπουλος (82’ Αγιούμπ), Μαουρίσιο, Αϊτόρ (82’ Εμαννουηλίδης), Βιγιαφάνιες (58’ Χατζηγιοβάνης), Καμπετσής (67’ Μακέντα), Ιωαννίδης (58’ Καρλίτος).

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Βλάχος, Σαραμαντάς, Μπιάρνασον, Τζανδάρης, Βασιλακάκης (60’ Τιρόνε – 68’ λ.τρ. Γκούγκα), Ντέλετιτς (61’ Προβυδάκης), Ρόμανιτς, Αραμπούλι (7’ λ.τρ. Καραμάνος). 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter