Η Λαμία… σταμάτησε στα δοκάρια, 0-0 με την ΑΕΛ

Η Λαμία… σταμάτησε στα δοκάρια, 0-0 με την ΑΕΛ

Η Λαμία ήταν ανώτερη, είχε ευκαιρίες, δύο δοκάρια, αλλά δεν σκόραρε και η ΑΕΛ «τσίμπησε» ένα υπερπολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια της να παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα1. Η Λάρισα έφτασε τους 24 βαθμούς όσους έχει και ο Παναιτωλικός, ενώ η ομάδα του Μ. Γρηγορίου βρίσκεται στην 9η θέση με 31 πόντους.

Μετά τα πρώτα 15 λεπτά οι γηπεδούχοι ήταν εμφανώς καλύτεροι, αλλά στάθηκαν άτυχοι, καθώς είχαν δύο δοκάρια με τον Μίλος Ντέλετιτς. Στο 31’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ από 25 μέτρα και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με σουτ.

Η Λαμία μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο κυνηγώντας το γκολ και έχασε ευκαιρίες με τους Ντέλετιτς (51’), Ρόμανιτς (55’), Σκόνδρα (61’), ενώ στο 69’ ακυρώθηκε γκολ του Ντέλετιτς. Ο Σέρβος στο ξεκίνημα της φάσης ήταν οφσάιντ και γι’ αυτό δεν μέτρησε το τέρμα.

Το παιχνίδι είχε πολλά φάουλ και γι’ αυτό ο διαιτητής

Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) έδειξε συνολικά εφτά κίτρινες κάρτες. Η ΑΕΛ απείλησε ουσιαστικά μόλις μία φορά στο 85΄με κεφαλιά του Γιακιμόβσκι, αλλά ο Επασί απομάκρυνε τον κίνδυνο.

«Το παιχνίδι ανήκει ολοκληρωτικά σε εμάς, στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες, ήταν εμφατική εμφάνιση, θα μπορούσαμε να προηγηθούμε και με ένα και με δύο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ισορρόπησε το παιχνίδι, κάναμε πολλές αλλαγές σχηματισμών και οι δύο ομάδες, αλλά σαν συνολική εικόνα το αποτέλεσμα μας αδικεί. Είναι σημαντικός βαθμός στην προσπάθεια να τελειώνουμε την παραμονή στην κατηγορία μετά από τον Γολγοθά που περάσαμε και θα είναι χρήσιμος για το μέλλον», δήλωσε ο προπονητής της Λαμίας Μ. Γρηγορίου.

Ο Διαμαντόπουλος «κιτρίνησε» τους Μπεχαράνο, Kαραμάνο, Νικολιά, Μεξιμένκο, Κολομπίνο, Μιλοσάβλιεβιτς, Ζίζιτς.

ΛΑΜΙΑ: Επασί, Βύντρα, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Μαρτίνες, Τζανδάρης, Μπιάρνασον (21’ Ρόμανιτς), Μπεχαράνο, Σκόνδρας, Καραμάνος, Ντέλετιτς (88’ Βασιλακάκης).

ΑΕΛ: Νάγκι, Μπέρτος (88’ Καρανίκας), Τσόσιτς, Μαξιμένκο, Γιακιμόβσκι, Κολομπίνο (61’ Μιλοσάβλιεβιτς), Στίφλερ (72’ Πινακάς), Νικολιάς (46’ Μπεν Χατίρα), Ακούνια, Μουκαντζό (46’ Ζίζιτς), Ντουρμισάι.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter